PC Utilities για τις ‘δύσκολες’ ώρες – 5

PC Utilities για τις ‘δύσκολες’ ώρες – 5

5 από τα χρήσιμα Utilities που κυκλοφορούν –δωρεάν ή trial- στο διαδίκτυο και κάνουν τη ζωή με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή πιο εύκολη.

5 από τα χρήσιμα Utilities που κυκλοφορούν –δωρεάν ή trial- στο διαδίκτυο και κάνουν τη ζωή με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή πιο εύκολη.
TweetDeck









Αν έχετε ήδη εγγραφεί στο Twitter και έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται, είναι ώρα για TweetDeck. Από την ενίσχυση της παρουσίας μιας εταιρείας στο Twitter μέχρι τον απλό χρήστη και τις ανάγκες του να οργανώσει το «χάος» των επαφών και των μηνυμάτων, το TweetDeck είναι μια ανέξοδη λύση για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο από το κοινωνικό δίκτυο. Ακόμα καλύτερα, αν χρησιμοποιείτε κοινό Twitter account για προσωπικές και επαγγελματικές επαφές το TweetDeck θα σας βοηθήσει να τις ξεχωρίσει.



Κατεβάστε το TweetDeck
εδώ




Smart Defrag









Η ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους να κάνετε το PC σας να πηγαίνει πιο γρήγορα. Αν και υπάρχει ενσωματωμένο πρόγραμμα στα Windows (start> programs>accessories>disk defragmenter), το Smart Defrag είναι ένα πολύ πιο αποτελεσματικό εργαλείο που επιτρέπει διάφορα επίπεδα ανασυγκρότησης και τη μετακίνηση περισσότερων τύπων αρχείων.



Κατεβάστε το Smart Defrag
εδώ




Easy Video Joiner









To Easy Video Joiner κάνει ακριβώς αυτό που λέει: Ενώνει διάφορα αποσπάσματα βίντεο σε ένα ενιαίο αρχείο υποστηρίζοντας μια πληθώρα επεκτάσεων (*.avi, *.mpg, *.rm, *.ram, *.wmv, *.asf, *.wma). Επιπλέον, υποστηρίζει την ενσωμάτωση ήχου από διάφορους τύπους αρχείων επίσης (*.mpeg, *.mpg, *.m2p, *.m1v, *.m2v, *.mp3, *.mpga κ.α.).



Κατεβάστε το Easy Video Joiner
εδώ




XWindows Dock









Πάντα θέλατε ένα mac αλλά κάτι η τιμή τους, κάτι οι συμβατότητες και κάτι η διαθεσιμότητα των προγραμμάτων σας κρατούσαν κολλημένους στα PC. Όχι ότι έχουμε τη λύση στο πρόβλημα, αλλά με το XWindows Dock μπορείτε να κάνετε τα Windows σας να μοιάζουν με Mac OS.



Κατεβάστε το XWindows Dock
εδώ




Shutdown Suite









Η σουίτα Shutdown είναι ένα σύνολο «μικροσκοπικών» προγραμμάτων που ρυθμίζουν το σβήσιμο, την επανεκκίνηση και τη λειτουργία αναμονής του υπολογιστή και ουσιαστικά προσφέρουν ταχύτητα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε τροποποιώντας το registry αλλά τώρα ποιος έχει χρόνο για τέτοια!



Κατεβάστε το Shutdown Suite
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα