Και βίντεο έχουμε

default image

Αν τυχόν δεν προσέξατε κάτι διαφορετικό στη κεντρική σελίδα του SPORT 24, κάντε αμέσως κλικ. Θα βρείτε βίντεο με την καθημερινή ειδησεογραφία

BBC

Τα λέμε μήνες τώρα, τελικά έγινε. Το σάιτ του
BBC έβαλε διαφημίσεις. Προσοχή, τις διαφημίσεις τις βλέπουν μόνο οι χρήστες εκτός Μ. Βρετανίας, γιατί στο Νησί πληρώνουν licence fee. Διαβάστε
εδώ περισσότερα. Ως πρώτους διαφημιζόμενους εντοπίσαμε τα ρολόγια Hublot, την αεροπορική ΒΑ και τα γαλλικά αεροσκάφη Airbus. Στο BBC ελπίζουν πως η κίνηση αυτή θα αποφέρει στα ταμεία 70 εκατ. λίρες το χρόνο.

ALPHA
Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 23.50 η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του σταθμού, ‘Persona Grata’, που σηματοδοτεί και την επιστροφή της Έλλης Στάη. Μαντεύουμε πως πρώτος καλεσμένος θα είναι νεοεκλεγείς αρχηγός κόμματος με 10 γράμματα (όχι Βενιζέλος δεν ταιριάζει).

Video
Αν τυχόν δεν προσέξατε σήμερα κάτι διαφορετικό στη κεντρική σελίδα του SPORT 24, κάντε αμέσως κλικ . Η μεγάλη αλλαγή στο σάιτ μας είναι η προσθήκη βίντεο με την καθημερινή ειδησεογραφία. Εδώ είναι η βιντεοθήκη (sic).

ΑΝΤ1
Μη ξεχνιόμαστε. Η εκπομπή Αποδείξεις και ο Νίκος Ευαγγελάτος επανέρχονται στο αγαπημένο τους θέμα: Τρόφιμα και Διατροφή. Πρωταγωνιστεί ο Τρόμος. Συμμετέχουν ποντίκια, περιττώματα, τρίχες, σκουριά, ληγμένες πρώτες ύλες, μύγες.

ALPHA2
Είδαμε χθες το βράδυ διαφημιστικό στον Alpha, για ένα καινούργιο σόου του σταθμού που καλεί τις τηλεθεάτριες να δηλώσουν συμμετοχή στο τάδε τηλέφωνο. Τίτλος του, ‘Η πιο sexy Ελληνίδα’. Από Ελληνίδες που νομίζουν πως είναι σέξι να φαν και οι κότες, οπότε θα κάνει θραύση!

Gmail
Δεν φαίνεται ακόμα σε όλους τους χρήστες αλλά η Google προχώρησε σε αλλαγές στο web mail της. Με μικρές αλλά αισθητές παρεμβάσεις, πλέον το Gmail είναι πιο φιλικό στο χρήστη, πιο καθαρό, ενώ φορτώνει και καλύτερα από πριν. Μπορείτε δε να επιλέξετε τη νέα ή την παλιά έκδοση.

ΕΣΡ
Καιρό είχε να χτυπήσει η ανεξάρτητη αρχή. Από 20 χιλ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι σταθμοί ANT1 και ALTER για προβολή διαφημίσεων με αστρολόγους, ενώ 30 χιλ. ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στο Magic για προβολή πορνοταινίας όπου διαφημίζονταν παράλληλα τηλεφωνικά νούμερα ψηλής χρέωσης (090).

Μπάλα
Σήμερα Τετάρτη
ΝΕΤ 21.45, Μπαρτσελόνα – Ρέιντζερς
SuperSport1 21.45, Μάντσεστερ Γ. – Δυναμό Κ.
SuperSport2 21.45, Σπόρτινγκ Λ. – Ρόμα
SuperSport4 21.45, Φενερμπαχτσέ – Αϊντχόβεν

Μπάσκετ
Σήμερα Τετάρτη
SuperSport7 20.45, Άρης – Τσιμπόνα
SuperSport3 20.45, Παρτιζάν – Παναθηναϊκός

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή για την ωραιότατη φωτογραφία από το Πήλιο. Επιτέλους Χειμώνας.

Τηλεθέαση
Το 57,8% άγγιξε χθες το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, στο τέταρτο 22.00 με 22.15 και πήγε λίγο χειρότερα, όσο αφορά την τηλεθέαση, σε σχέση με την περασμένη Τρίτη. Δεν έλεγε να τελειώσει πάντως ο Λαζόπουλος χθες και μας ξενύχτησε για να δούμε τα ‘Υπέροχα Πλάσματα’.

Στο Τσαντίρι
Σήμερα έγινε ευρέως γνωστό πως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο ALPHA είχαν καλέσει τους υποψήφιους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή εκπομπή με μοναδικό όρο ή όλοι ή κανένας. Ο Γ. Παπανδρέου αρνήθηκε να παρευρεθεί, οπότε και η ιδέα έπεσε στο κενό.

Φωτό της ημέρας
Μετά τη σύλληψη του αρχηγού της Μαφίας της Ιταλίας, Μπερνάρντο Προβεντσάνο, τον Απρίλιο, ήρθε και αυτή του αντικαταστάτη του Σαλβατόρε Λο Πίκολο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα