“Bella Addormentata”: Τρέιλερ και φωτογραφίες για την ταινία που διχάζει την Ιταλία

“Bella Addormentata”: Τρέιλερ και φωτογραφίες για την ταινία που διχάζει την Ιταλία

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Ελουάνα Ενγκλάρο που μετά από 17 χρόνια σε κώμα η οικογένεια της οποίας διεκδίκησε το δικαίωμά της στον θάνατο, η νέα ταινία του Μάρκο Μπελόκιο συνάντησε πρωτοφανείς αντιδράσεις και εμπόδια μέχρι να γυριστεί. Τώρα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας και στη συνέχεια στο Τορόντο

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Η ιστορία της δίχασε την Ιταλία, έκανε ακόμη και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αναμειχθεί, προκάλεσε συνταγματική κρίση και έδωσε έναυσμα σε μια αληθινά τεταμένη διαμάχη ανάμεσα στους υποστηρικτές της “ζωής” και σε αυτούς που πιστεύουν στο δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή θάνατο.

Η απόφαση του Μπελόκιο να γυρίσει μια ταινία με αφορμή την ιστορία της, δημιούργησε και σ΄εκείνον μια σειρά από προβλήματα και εμπόδια, τα οποία όπως φαίνεται τελικά ξεπεράστηκαν.

Κι αν η αληθινή ιστορία και το παρασκήνιο του φιλμ μοιάζουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα ( διαβάστε περισσότερα και για τα δύο εδώ), το πρώτο τρέιλερ μας δίνει την αίσθηση ότι εξίσου δυνατό θα είναι και το φιλμ του βετεράνου σκηνοθέτη, που δείχνει να περνά μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το τρέιλερ και τις φωτογραφίες στο Flix

Διαβάστε επίσης:

Bella Addormentata: Μια ιστορία που δίχασε την Ιταλία, τώρα στο σινεμά

Λίγα τα ηχηρά ονόματα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα