Παρά 5 3;

default image

Ακόμη και το ντέρμπι του μπάσκετ νίκησε η επανάληψη. Λέτε να δούμε και "τρίτο κύκλο"; Τι νέο ετοιμάζει η Google. Διαβάστε το, έχει σημασία!

Android (not Paranoid)
Ήρθε η επιβεβαίωση από τη Google για το λογισμικό της στα κινητά τηλέφωνα. Το σύστημα έχει την ονομασία Android και σκοπός της εταιρείας είναι να φέρει το ίντερνετ (και τις διαφημίσεις βεβαίως) στον λαό, στις μάζες. Να κάνει την πρόσβαση απλή, όσο απλό είναι να κάνεις ένα τηλεφώνημα. Τη νέα προσπάθεια της Google, στηρίζουν περισσότερες από 30 εταιρείες, μεταξύ των οποίων οι T-Mobile και Motorola και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της του χρόνου. Δείτε εδώ την παρουσίαση του Android. Πίσω από όλα αυτά είναι η νέα εταιρεία Open Handset Alliance, ένας συνεταιρισμός από τις εταιρείες Google, HTC, Intel, Motorola, Qualcomm, T-Mobile, NVIDIA, κ.α.

ALPHA
Είναι τόσο σίγουρο το 60αρι τηλεθέαση σήμερα, για το ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’, που στο σάιτ του Alpha δεν έχουν την ανάγκη να το διαφημίσουν. Σαν εκπομπή της ημέρας παρουσιάζεται το ‘Κουτί της Πανδώρας’. Επί τη ευκαιρία, ο Κώστας Βαξεβάνης σήμερα ασχολείται με τη ‘βιομηχανία εγχειρήσεων’.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος με   τις τρύπες από σφαίρες.

Μπάλα
Σήμερα Τρίτη στις 21.45:
SuperSport1, Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
SuperSport2, Λάτσιο – Βέρντερ Βρέμης
SuperSport3, Λίβερπουλ – Μπεσίκτας
SuperSport4, Σαχτάρ – Μίλαν
SuperSport7, Βαλένθια – Ρόζενμποργκ

Ρέθυμνο – Ζωνιανά
Βρήκαμε καινούργια περιοχή της Ελλάδας για να ασχολούμαστε. Οι Εύβοια, Βέροια και Ηλεία είναι πασέ πια.

Τηλεθέαση
Όταν έχει μπάσκετ Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό και ‘Παρά Πέντε’ σε επανάληψη, με το δεύτερο να κάνει τηλεθέαση 21,7%, ενώ το πρώτο μόλις 16%, καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά. Μήπως πάντως πρέπει στο MEGA να αρχίσουν να το σκέφτονται για 3ο κύκλο; Άλλωστε οι πρωταγωνιστές ακόμα κάνουν διαφημίσεις με το κόνσεπτ της σειράς…

Σινεμά
Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες για την 20η απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Βερολίνο. Ως καλύτερο φιλμ πέρυσι είχε βραβευτεί το ‘The Lives of Others’.

Παιχνίδι
Γιατί είναι πιο τυχεροί οι Αμερικάνοι από εμάς;
Γιατί από σήμερα μπορούν να παίζουν COD 4.

Deal Or No Deal
Τα απογεύματα στις 18.00 και τις Κυριακές στις 22.00 στον ΑΝΤ1, όλο το 24ωρο εδώ.

Eastern Promises
Επανερχόμαστε σχετικά με την τελευταία ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ. Αν σας άρεσε το History of Violence, τότε με το Eastern Promises θα ξετρελαθείτε. Εργάρα!

Φωτό της ημέρας
Η απεργία των σεναριογράφων στις ΗΠΑ ξεκίνησε και αν συνεχιστεί για αρκετό καιρό, τα σόου των Όπρα Γουΐνφρι, Τζέι Λένο κλπ. καθώς και οι σειρές 24, Lost κλπ., θα έχουν τεράστιο πρόβλημα. Για τα σόου σκασίλα μας, αλλά για τις σειρές θα μας πονέσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα