Εξάντας, Πρωταγωνιστές και Φάκελοι

default image

Πωλείται Ζωή ονομάζεται η επόμενη δουλειά του Γιώργου Αυγερόπουλου και της ομάδας του που θα προβληθεί από τη ΝΕΤ στις 16 Δεκεμβρίου στις 22.00

Twitter

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι
τουϊτεράδες στο Χόλιγουντ.

Κυριακάτικες
215 χιλ. φύλλα πούλησε την περασμένη εβδομάδα το Πρώτο Θέμα. Στη 2η θέση το Βήμα με 148, στην 3η το Έθνος με 124, όσα και η Καθημερινή. Η Ελευθεροτυπία είχε 119 και η Real News 117. Απότομη προσγείωση για τη Veto και μόλις 68 χιλ. φύλλα. Στις 29 χιλ. φύλλα ο Ελεύθερος Τύπος όπως και την προηγούμενη Κυριακή. Ακόμα Espresso 37 χιλ., Νέα (το Σάββατο) 84 χιλ. φύλλα.

Στις πορείες

Οι καλύτερες πινακίδες διαμαρτυρίας. Αυτή που μας αρέσει πιο πολύ και ταιριάζει σε κάθε περίσταση είναι η ‘Down with this sort of thing’.

Εξάντας
Πωλείται Ζωή ονομάζεται η επόμενη δουλειά του Γιώργου Αυγερόπουλου και της ομάδας του που θα προβληθεί από τη ΝΕΤ στις 16 Δεκεμβρίου στις 22.00 και έχει να κάνει με το νερό.

ΕΤ1 – Unicef
Αύριο Δευτέρα το διάστημα 16.00 – 00.00 πραγματοποιείται τηλεμαραθώνιος της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ, για τα εκατομμύρια των παιδιών που υποφέρουν από την πείνα.

STAR
Στις γιορτές των Χριστουγέννων το STAR μεταξύ άλλων θα προβάλλει τα φιλμ Polar Express, Surviving Christmas, Jack Frost, Spy Kids 2, Corpse Bride (στο πνεύμα των ημερών), The Cat in the Hat, Happy Feet.

Τηλεθέαση
Το διάστημα 23 με 29 Νοεμβρίου, το MEGA σημείωσε ποσοστό 22,1%. Ο ΑΝΤ1 ακολούθησε με 13,9%, σε απόσταση αναπνοής ο ALPHA με 13,7%. Οι υπόλοιποι σταθμοί είχαν: ALTER 10,9%, NET 9,9%, STAR 8,9%, ΣΚΑΪ 3,6%, ΕΤ3 3,4%, ΕΤ1 2,6%.

6/12
Σήμερα Κυριακή στις 23.15 και αύριο Δευτέρα στις 23.00, οι εκπομπές Πρωταγωνιστές και Νέοι Φάκελοι αντίστοιχα και με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου, ασχολούνται με το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και I’m Sorry. Περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες εδώ .

Σειρές
Δείτε εδώ πλήθος προϊόντων από διάσημες σειρές όπως Dexter, Weeds, Californication. Δείτε κι άλλα εδώ .

Λόλα
Σήμερα στις 19.00, η ΝΕΤ προβάλλει την αγαπημένη μου δραματική ελληνική ταινία όλων των εποχών. Τρούμπα, Καρέζη, Κούρκουλος, Παπαγιαννόπουλος (στο ρόλο του κακού), Καλογήρου, Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Treasure Link
The Oatmeal . Τα σέβη μας.

Φωτό της ημέρας
Έ όχι και τον Άγιο Βασίλη!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα