Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Αλεξανδρουπόλης-Κομοτηνής

default image

Μετ΄ εμποδίων θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Αλεξανδρουπόλεως-Κομοτηνής, για περίπου 40 μέρες

Μετ΄ εμποδίων θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Αλεξανδρουπόλεως-Κομοτηνής, για περίπου 40 μέρες, λόγω εργασιών στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΣΕ, από 09-11-2007 έως και 20-12-2007 και από ώρα 07.35 έως 11.32, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των αμαξοστοιχιών καθημερινά πλην Κυριακής στη συγκεκριμένη γραμμή.

Τις ημέρες και ώρες που θα ισχύει η ανωτέρω διακοπή τροποποιείται και η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στην γραμμή Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης – Δικαίων. Ειδικότερα, καταργείται η αμαξοστοιχία 613 μεταξύ Ορμενίου – Κομοτηνής και οι επιβάτες της στο τμήμα αυτό θα μετακινούνται με λεωφορεία τα οποία δεν θα σταθμεύουν σε ενδιάμεσους σταθμούς.

Από τον ΟΣΕ ανακοινώθηκε επίσης ότι όσοι επιβάτες έχουν προαγοράσει εισιτήρια με αφετηρία ή προορισμό τους ανωτέρω Σιδηροδρομικούς Σταθμούς κατά το χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε και δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν λόγω της παραπάνω ρύθμισης θα τους επιστρέφεται ολόκληρο το αντίτιμο των εισιτηρίων.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα