Ελευθεροτυπία Απογοήτευση

default image

Έπεσε στα χέρια μας λοιπόν η νέα δωρεάν εβδομαδιαία εφημερίδα της Ελευθεροτυπίας και η λέξη που μας ήρθε στο μυαλό είναι "απογοήτευση"

Καρτούν και παραμύθια

Διαβάστε εδώ για μερικούς καλούς κακούς ήρωες κινουμένων σχεδίων που ξεχωρίζουν και δείτε εδώ μερικές καλές ηρωίδες παραμυθιών αλλά με διαφορετική ματιά.

Κεντρική διαχείριση

Διαβάστε εδώ για τα τηλεοπτικά της Super League.

Παραίτηση

Στο εξωτερικό δεν χρειάζεται να γίνουν και πολλά για να παραιτηθεί κάποιος. Στην Ελλάδα πάλι η λέξη παραίτηση είναι άγνωστη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Βήμα για το γενναίο μέτρο απόσυρσης αυτοκινήτων στη Γερμανία, σε αντιπαράθεση με το δικό μας μπάλωμα με τη μείωση του τέλους ταξινόμησης και ο Ελεύθερος Τύπος για την τραγική, αν τελικά ληφθεί, απόφαση να επιτραπούν τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες.


Free-Press
Athens Voice
LifO
FAQ

Εξάντας

Το νέο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου έχει τίτλο ‘Το Μυστικό της Αυγής’ και θα προβληθεί στις 22 Απριλίου στις 22.00. Έχει να κάνει με την κλειτοριδεκτομή, ένα πανάρχαιο έθιμο που επιβιώνει μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μια βάναυση επέμβαση στο σώμα των γυναικών, η οποία συναντάται κυρίως σε χώρες της Αφρικής. Συγκεκριμένα, σε όλο τον κόσμο 140.000.000 κορίτσια και γυναίκες έχουν ήδη υποστεί ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων και στο Μαλί το ποσοστό των γυναικών που έχουν ακρωτηριαστεί σεξουαλικά αγγίζει το 85%!  

Ελευθεροτυπία Εβδομάδα
Κάθε Πέμπτη σε όλη την Αττική. Σήμερα το πρώτο τεύχος. Εδώ περισσότερα.

Hands on (sic)
Έπεσε στα χέρια μας λοιπόν η νέα δωρεάν εβδομαδιαία εφημερίδα της Ελευθεροτυπίας και με το πρώτο (και δεύτερο) ξεφύλλισμα η λέξη που μας ήρθε στο μυαλό είναι ‘απογοήτευση’. Όλα τα άρθρα που περιέχονται είναι από τις εκδόσεις της εφημερίδας 1-5 Απριλίου (σήμερα έχουμε 9) και πραγματικά δεν βρίσκουμε λόγο ύπαρξης του φύλλου. Ωραία τα διαφημιστικά έσοδα (εννιά ολοσέλιδες), αλλά για τους αναγνώστες η ‘Ελευθεροτυπία Εβδομάδα’ είναι απλά μπαγιάτικη ύλη (έχει ωραίο βολικό μικρό σχήμα πάντως). Οι υπόλοιπες free press της Πέμπτης δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Δεν υπάρχει σύγκριση σε ύλη και αισθητική.

Facebook
Στα 200 εκατ. χρήστες πλέον το δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε και το βίντεο (προσέξτε την Ελλάδα που είναι στο χάρτη κατακίτρινη).

Uefa
Εκτός των περισσοτέρων αγώνων του Champions League για την τριετία 2009-2012, η Nova θα μεταδώσει και τους 180, από τους 205 συνολικά, του Κυπέλλου Uefa για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Στην Ιταλία
Το boston.com έχει όπως πάντα τις καλύτερες φωτογραφίες.

PirateBay
Με αφορμή το νέο νόμο στη Σουηδία όπου πλέον καταγράφονται οι IP όσων κατεβάζουν παράνομα ταινίες, τραγούδια κλπ. από το διαδίκτυο, στο PirateBay έφτιαξαν μια υπηρεσία που κανείς μπορεί να εγγραφεί και να διατηρήσει την ανωνυμία του όταν κάνει download. Ονομάζεται Ipredator , έχει ήδη πάνω από 100 χιλ. εγγεγραμμένους και κοστίζει 5 ευρώ το μήνα.

Φωτό της ημέρας
Στην Αγγλία: Τους κόψατε το τσιγάρο. Δεν θα τους κόψετε και τις μπύρες!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα