Αρκεί μια εκπομπή για να πας στην κορυφή;

default image

Την Παρασκευή η πρώτη ζωντανή εκπομπή του σόου του Alpha, "TV Stars Παρουσιάστε". Ελπίζουμε να είναι καλύτερα από τις οντισιόν

Προσφορές1

Αυτό το Σάββατο ξεκινά μια νέα προσφορά της εφημερίδας ‘Έθνος’, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας (είναι και της μόδας). Πρόκειται για μια σειρά 14 τόμων.

Προσφορές2
Μετά το Πρώτο Θέμα και τις ‘Hollywood Nights’ που γράφαμε χθες, ήρθε και η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με παρόμοια προσφορά, με τίτλο ‘Πρώτη Προβολή’. Από αυτή την Κυριακή θα δίνεται μια ταινία που δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα.

Τηλεθέαση
Τον Οκτώβριο, στη ζώνη ‘prime-time’ ο ALPHA κατέλαβε τη 2η θέση με ποσοστό 17,2%, ρίχνοντας τον ΑΝΤ1 στην 3η με 15,2%. Υπεύθυνος της ανακατάταξης ο Λάκης Λαζόπουλος. Στην 1η θέση βρέθηκε το MEGA με 20,6%.

Χαλάνδρι
Υπάρχουν και φρέσκιες ιδέες: Δείτε εδώ ένα άρθρο με προτάσεις για ένα ομορφότερο Χαλάνδρι, από ένα Έλληνα φοιτητή. Εδώ το blog του.

ΕΡΤ
Νέος Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης για την ΕΡΤ, ο προερχόμενος από το SuperSport, Δ. Γόντικας.

Μπάλα
Φωστήρας – ΑΕΚ, Alpha Πέμπτη στις 18.00 (Κύπελλο)

Μπάσκετ
Ολύμπια – Ολυμπιακός, Σκάι Πέμπτη 21.30 (Ευρωλίγκα)
Λε Μαν – Άρης, SuperSport1 Πέμπτη 21.30 (Ευρωλίγκα)

ΝΕΤ
Σήμερα Πέμπτη στις 22.00, είναι ο ημιτελικός του Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 16 τραγουδιών. Από τη διαδικασία θα επιλεγούν τα 10 τραγούδια του τελικού της 3ης Νοεμβρίου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ναυτεμπορική για την πικρή αλήθεια της κατάταξης της Ελλάδας στην Ε.Ε, όσο αφορά την ανταγωνιστικότητα.

ΠΣΑΤ
Χθες απονεμήθηκαν τα βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Δείτε εδώ τους βραβευθέντες.

Είναι ότι καλύτερο
Η νέα εκπομπή της ΝΕΤ, ‘Είναι ότι καλύτερο’ με τη Νάνσια Κωσταρά στην παρουσίαση έχει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στις 12.30. Πρόκειται για μια εκπομπή που ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα.

ALPHA
Αύριο Παρασκευή στις 22.00 είναι η πρώτη ζωντανή εκπομπή του σόου του Alpha, ‘TV Stars Παρουσιάστε’. Στην παρουσίαση η Μπέττυ Μαγγίρα, στην κριτική επιτροπή οι Ηλίας Ψινάκης, Ντέπυ Γκολεμά, Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντής Σπυρόπουλος. 14 οι διαγωνιζόμενοι. Καλεσμένη η Άντζελα Δημητρίου. Ελπίζουμε να είναι καλύτερα από τις οντισιόν (όχι ότι γίνεται χειρότερα).

ALPHA2
Ναι δεν υπάρχει αμφιβολία ή περιθώριο ακύρωσης. Το ‘Ραντεβού στα Τυφλά’ με τη Ναταλία Γερμανού ξεκινά το Σάββατο στις 22.30. Πρώτος καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης. Πραγματικά όμως, δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο.

Στο Χόλιγουντ
Ο Lane Garrison (ένας από τους πρωταγωνιστές στον 1ο και 2ο κύκλο του Prison Break) θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 40 μηνών (και 300 χιλ. δολάρια πρόστιμο) γιατί οδηγούσε μεθυσμένος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια ανήλικη. Τι έχουν πάθει στη σόου μπιζ με το αλκοόλ και την οδήγηση;

007
Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα πάρει 60 εκατ. δολάρια για να πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ακόμα ταινίες Τζέιμς Μποντ. Άξιος.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Rendition – Απαγωγές ξένων στις ΗΠΑ με τους Τζέικ Γκίλενχαλ, Ρις Γουίδερσπουν.
Shotgun Stories – Έχουν και στις ΗΠΑ βεντέτες.
The man from London – Ασπρόμαυρη σινεφιλ από την Ουγγαρία.
Saw IV – Jisgaw is back!
Ayurved: Art of Being – Ντοκιμαντέρ για ένα αρχαίο θεραπευτικό σύστημα με ρίζες στην Ινδία.

Φωτό της ημέρας
Πλάνο από το διαγωνισμό ‘Most beautiful bottom in the world’ στο Μόναχο. Περήφανη νικήτρια, μια 19χρονη από τη Βουλγαρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα