Nikon Coolpix S510

Nikon Coolpix S510

Η μηχανή με την ταχύτερη απόκριση στον κόσμο και τις μικρότερες διαστάσεις στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανών

Η μηχανή με την ταχύτερη απόκριση στον κόσμο και τις μικρότερες διαστάσεις στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανώνΗ Nikon ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία της Coolpix S510, μιας νέας συμπαγούς ψηφιακής μηχανής που διαθέτει όχι μόνο γρήγορη απόκριση και εξαιρετική φωτογραφική απόδοση αλλά και το μικρότερο σώμα στον κόσμο με κομψό και όμορφο σχεδιασμό.



Η κατασκευή της Coolpix S510 βασίζεται στην καινοτόμο τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας EXPEED της Nikon και στο οπτικό σύστημα ακριβείας των φακών NIKKOR, ώστε να παρέχει βέλτιστη απόδοση και μέγιστη ποιότητα εικόνας.



Η νέα κάμερα της Nikon συνδυάζει τα 8,1 ενεργά megapixel ευκρινούς ανάλυσης με το οπτικό σύστημα ακριβείας του φακού Zoom-NIKKOR 3x και το νέο μηχανισμό επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας που παρέχει όχι μόνο υψηλή απόδοση για τη δημιουργία φωτογραφιών με καθαρότητα και πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων, αλλά και εξαιρετικά γρήγορη απόκριση για απολαυστική χρήση της μηχανής.



Η διευρυμένη ευαισθησία στο φως έως ISO 2000 διασφαλίζει τη λήψη φωτογραφιών χωρίς θάμπωμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά την αποτύπωση γρήγορα κινούμενων θεμάτων.



Το σώμα της μηχανής από ανοξείδωτο ατσάλι χαρακτηρίζεται από κομψό σχεδιασμό χάρη στα υλικά υψηλής ποιότητας και τη δεξιοτεχνία στην κατασκευή. Η αίσθηση της συμπαγούς μεταλλικής κατασκευής και της σταθερότητας στο κράτημα εκφράζει τη λειτουργική κομψότητα και την κλασική γοητεία της πιο συμπαγούς ψηφιακής μηχανής από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά μοντέλα. Η ίδια δέσμευση για τεχνολογική υπεροχή διαφαίνεται επίσης από το λεπτό σχεδιασμό του φακού Zoom- NIKKOR και της μονάδας VR (απόσβεση κραδασμών) μετατόπισης οπτικού φακού για σταθεροποίηση της εικόνας.



Η μηχανή S510 παρέχει την ταχύτερη απόκριση στον κόσμο, η οθόνη LCD εμφανίζεται εντός 0,7 δευτερολέπτων, το κλείστρο απελευθερώνεται σε 0,005 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, χωρίς καμία σχεδόν καθυστέρηση και η εστίαση λειτουργεί αυτόματα και με υψηλή ταχύτητα. Επίσης, χάρη στο νέο μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας η λειτουργία αυτόματης εστίασης στο πρόσωπο πρώτα ενεργοποιείται ταχύτερα και παρέχει βελτιωμένα αποτελέσματα.



H Coolpix S510 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σε λίγες μέρες, σε τιμή που θα κυμανθεί στα 260 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα