Έξι, οι πέντε του τελικού του Sportsblog 2008

default image

Η τελευταία προσφορά της Microsoft για εξαγορά της Yahoo βρήκε και πάλι τοίχο, ενώ η τελευταία σύναψε συμφωνία για online διαφήμιση με τη Google

MAD

Σεμνά και ταπεινά το μουσικό κανάλι MAD ανακοίνωσε πως ξεκινά τη Δευτέρα στις 14.30 μια καθημερινή εκπομπή με τίτλο ‘Mad Day Live’. Εντάξει ως εδώ, τίποτα το φοβερό. Στην παρουσίαση θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο… Guy Krief. Ναι αυτός που έπιασε στο στόμα του τη Βανδή και το τραγούδι του Φοίβου και είδε την ίδια μέρα την πόρτα της εξόδου, επιστρέφει. Εμείς να πούμε μπράβο στο Mad που τον πήρε πίσω και να ευχηθούμε να μην ξαναγίνει παρόμοια ιστορία. Όχι ότι τρέφουμε καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή, απλά δεν μας άρεσε που πέρασε των “άλλων”…

Sportsblog 2008
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 6 συμμετεχόντων που πέρασαν στην τελική φάση. Θα έπρεπε να είναι 5 αλλά στην κριτική επιτροπή του SPORT 24 άρεσαν πολύ 6 και τελικά δεν μπόρεσαν να κόψουν κάποιον.
Από αύριο λοιπόν και μέχρι τις 4 Ιουλίου θα γράφουν οι Σεραφείμ Κάρλος, Evan, Δημήτρης Βεντούρης, Krinos, Δημήτρης Συμεωνίδης, Karaflo Daimwnio. Κατόπιν θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής που θα συνεχίσει να αρθρογραφεί για το SPORT 24. Καλή συνέχεια σε όλους.

Παρασκευή + 13 σήμερα

Ευκαιρία να δούμε τι φύλλα πουλάει η ομώνυμη εφημερίδα, αλλά και οι άλλες εβδομαδιαίες.
Τις εβδομάδες 19/5 – 25/5 και 26/5 – 1/6 λοιπόν, ο Επενδυτής πούλησε 64 και 62 χιλ. φύλλα αντίστοιχα. Στη δεύτερη θέση το Παρόν με 13 και 14, στις 13 και το Ποντίκι. Γύρω στις 6 χιλ. πουλά η Παρασκευή και 13 του Λιάτσου.

Microsoft – Yahoo! – Google
Η τελευταία προσφορά της Microsoft για εξαγορά της Yahoo! βρήκε και πάλι τοίχο και δεν φτάνει αυτό, η τελευταία σύναψε συμφωνία για online διαφήμιση με τη Google. Η Yahoo! ανακοίνωσε πως βάσει της συμφωνίας, η Google θα βάζει διαφημίσεις στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Yahoo! με την τελευταία να προσδοκά κέρδη της τάξης των 800 εκατ. δολαρίων τον πρώτο χρόνο. Με δεδομένο ότι το πρώτο τρίμηνο του 2008 η Yahoo! είχε κέρδη 1,5 δισ. δολάρια, τότε τα 800 είναι μια χαρά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Απογευματινή για το εικαστικό του πράγματος.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Ο Ρατατούης)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Mayo Clinic Οικογενειακός Οδηγός Υγείας (6ος τόμος)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Saw

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Confidence (Έντουαρντ Μπερνς, Ρέιτσελ Γουάιζ, Ντάστιν Χόφμαν)

Έθνος (Σάββατο) – Matrix Reloaded (Κιάνου Ριβς)

Έθνος (Κυριακή) – I am Sam (Σον Πεν, Μισέλ Πφάιφερ)

Έθνος (Κυριακή) – Νέα συλλογή CD (Gloria Gaynor)

Βήμα (Κυριακή) – Συλλογή με τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι (το τρίτο CD)

Βήμα (Κυριακή) – Για ποιον χτυπά η καμπάνα (Γκάρι Κούπερ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Κατίνα Παξινού)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Great Expectations  (Ίθαν Χοκ, Γκουΐνεθ Πάλτροου)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Θηλυκή Εταιρεία (του Νίκου Περάκη) Μια από τις καλύτερες σύγχρονες ελληνικές κωμωδίες

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Ask the dust (Κόλιν Φάρελ, Σάλμα Χάγιεκ)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Ελευθέριος Βενιζέλος η μεγάλη πορεία (έκδοση 196 σελ.)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Bandits (Μπρους Γουΐλις, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Κέιτ Μπλάνσετ)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Saving Grace (Μπρέντα Μπλέθιν)

Καθημερινή (Σάββατο) – Προϊστορικό Πάρκο (σειρά με δεινόσαυρους, 6ο από 6 DVD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη (Μικρά Ασία – 2ο από 7 DVD)

Ημερησία (Παρασκευή) – Το παιχνίδι του κυρίου Ρίπλεϊ (Τζον Μάλκοβιτς)

ΑΝΤ1

Διαβάζουμε στον Ε.Τ πως ο ΑΝΤ1 θα φέρει την 1η Ιουλίου την αμερικανική σειρά Ugly Betty. Πρόκειται για την αμερικανική εκδοχή της γνωστής σε εμάς ‘Μαρία η Άσχημη’ και μάλιστα έκανε τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Αμέρικα Φεράρα και στην παραγωγή η Σάλμα Χάγιεκ. Το επίσημο σάιτ είναι εδώ ενώ να πούμε ακόμα πως αποτελείται από 41 επεισόδια (2 σεζόν), ενώ θα ακολουθήσει και τρίτη.

Έθνος

Από αυτό το Σάββατο και κάθε μήνα το Έθνος θα προσφέρει στους αναγνώστες του μια νέα σειρά βιβλίων μαγειρικής με τίτλο Cook Book.

Ίντερνετ
Σύμφωνα με έρευνα σε δείγμα 5.000 χρηστών του διαδικτύου σε Μ. Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία, το Μέσο με τη μεγαλύτερη επιρροή είναι το διαδίκτυο και μάλιστα 10 φορές πιο πολύ από αυτή που ασκούν οι εφημερίδες και τα περιοδικά. Στη δεύτερη θέση είναι η τηλεόραση με τη μισή επιρροή από αυτή του ίντερνετ. Μάλιστα οι 9 στους 10 δήλωσαν πως συμβουλεύονται το ίντερνετ όταν ψάχνουν που να πάνε διακοπές ή να κλείσουν ξενοδοχείο και εισιτήρια, ενώ οι 6 στους 10 ψάχνουν online πληροφορίες για θέματα υγείας και φάρμακα.

Υ.Γ
Καλή διασκέδαση το Σάββατο. Ώρα 21.45, ΝΕΤ, ο ήχος στο φουλ.

Φωτό της ημέρας
Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν στην Ιορδανία την πιο παλιά χριστιανική εκκλησία του κόσμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα