Ζουγανέλης, Simpsons και Κουτί

default image

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΜΕΝ 24 ο Γ.Ζουγανέλης. 20 ετών οι Simpsons. Σήμερα η τελευταία εκπομπή για το Κουτί της Πανδώρας

Ταινία

Το αναμενόμενο φιλμ,
X-Men Origins: Wolverine , διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν λίγες μέρες και έχει ήδη καταγράψει ένα εκατ. κατεβάσματα (BitTorrent). Να σημειωθεί πως η κόπια που κλάπηκε και ανέβηκε δεν είναι καν η τελική έκδοση της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους. Όπως και να ‘χει πάντως μια ζημιά στις εισπράξεις έχει ήδη γίνει.

Αρθρογράφος που έγραψε κριτική για την ταινία, χωρίς να έχει βγει στο σινεμά άρα την κατέβασε,
έμεινε από δουλειά .

Γιάννης Ζουγανέλης
Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΜΕΝ 24.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και Εκατόμβη, με τον εγκλωβισμένο Έλληνα να είναι τελικά νεκρός .

The Simpsons
Η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων εκτός του γεγονότος ότι κοντεύει τα 450 επεισόδια, φέτος γιορτάζει τα 20 της χρόνια στον αέρα. Μπείτε στο επίσημο απίθανο σάιτ .

ER
Το τελευταίο επεισόδιο (Νο. 331) της δραματικής σειράς, ER , προβλήθηκε στις 2 Απριλίου στο NBC. Ήταν το φινάλε σειράς με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση (16,3 εκατ.) από το 1996.

Yahoo!
Δείτε εδώ το νέο φιλόδοξο Yahoo! Music.

ALPHA
Σήμερα Τρίτη είναι η τελευταία εκπομπή για το Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη. Θέμα της το δεύτερο μέρος της ‘Θεωρίες Συνωμοσίας’. Εξυπακούεται πως θα μας λείψει, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα βρει σύντομα άλλη τηλεοπτική στέγη.

Champions League
Τρίτη
novasport1 21.45, Μάντσεστερ Γ. – Πόρτο
novasport2 21.45, Βιγιαρεάλ – Άρσεναλ
Τετάρτη
novasport1 21.45, Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μ.
ΝΕΤ 21.45, Λίβερπουλ – Τσέλσι

Free-Press
Μετά τις Athens Voice, LifO και FAQ αναμένουμε την έλευση της 4ης εβδομαδιαίας free-press, ‘Ελευθεροτυπία Εβδομάδα’.

Φωτό της ημέρας
Δύο νέα κόμικς με τον Μπάρακ Ομπάμα. Στο ένα είναι ο Μπάρακ ο Βάρβαρος και στο άλλο στη μέση ενός διαγαλαξιακού πολέμου. Με τα τελευταία νέα πάντως, στην Ελλάδα δεν θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα