“Με Χωρίς Γυναίκες”: ο Βαγγέλης Σεϊτανίδης αποκαλύπτει στο Flix την νέα του ταινία

“Με Χωρίς Γυναίκες”: ο Βαγγέλης Σεϊτανίδης αποκαλύπτει στο Flix την νέα του ταινία

Ο Βαγγέλης Σεϊτανίδης επιστρέφει με μαύρη κωμωδία και δυνατό πρωταγωνιστικό καστ. Στο Flix αποκαλύπτει τι σημαίνει ..."Με Χωρίς Γυναίκες"

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Από το βραβευμένο σκηνοθετικό του ντεμπούτο “Αιώνιος Φοιτητής” μέχρι σήμερα, ο Βαγγέλης Σεϊτανίδης έχει επιδείξει ένα εντελώς δικό του χιούμορ, μία ξεχωριστή κινηματογραφική αντίληψη και γραφή. Φλερτάρει με το παράλογο, πειραματίζεται με το σινεμά είδους, ρισκάρει.

Η νέα του ταινία “Με Χωρίς Γυναίκες” θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο και φιλοξενεί στο πρωταγωνιστικό της καστ τους Θοδωρή Αθερίδη, Δημήτρη Ημελλο, Σοφία Σεϊρλή, Στεφανία Καπετανίδη, Νατάσα Μαρματάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Γιάννη Στάνκογλου και Ιωάννης Παπαζήση, όπως επίσης και τον “Μπούμπη” τον σκύλο της φωτογραφίας, ο οποίος κρατά έναν ρόλο-κλειδί. Το σκυλί αυτό είναι η πύλη που οδηγεί τον πρωταγωνιστή Αθερίδη (παρατσούκλι “Κουστώ” ) σε… άλλη διάσταση!

Η πλοκή θέλει δύο σαραντάρηδες να αναζητούν την “ωραία του σχολείου” τους. Οι φήμες λένε πως έχει γίνει μοναχή κάπου στην Ηλεία. Ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα η παλιά τους συμμαθήτρια έχει γίνει πρόσωπο του υποκόσμου. Και η περιπέτεια ξεκινά…

Διαβάστε τι δήλωσε στο Flix ο Βαγγέλης Σεϊτανίδης για την ηρωίδα και τις υπόλοιπες γυναίκες της ταινίας του

Διαβάστε επίσης:

Lustlands: Φόβος και λαγνεία στη Πελοπόννησο

Ραντεβού τον “September” με την Πέννυ Παναγιωτοπούλου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα