Τρισδιάστατος πόλεμος

Τρισδιάστατος πόλεμος

Σε μορφή 3D θα επανακυκλοφορήσει η θρυλική τριλογία "Πόλεμος των Αστρων" του Τζ.Λούκας για τους φανατικούς θαυμαστές και μάλιστα με ειδικό εφφέ που θα αυξάνει την αίσθηση βάθους

Η 3D μανία καλά κρατεί! Μετά την τεράστια επιτυχία του Avatar του Τζέιμς Κάμερον, που έσπασε πολλά ρεκόρ στα Μπόξ  Οφις όλο και περισσότερες  3D ταινίες παράγονται.

Σήμερα ήρθε η σειρά του Τζορτζ Λούκας, εμπνευστής των ταινιών Star Wars να ανακοινώσει ότι οι ταινίες θα μετατραπούν σε 3D.

Έτσι λοιπόν πολύ σύντομα οι φανατικοί των Star Wars  θα μπορούν να δουν  έξι ταινίες  σε τρισδιάστατο φορμά ξεκινώντας με το The Phantom Menace-  “Η Αόρατη Απειλή” που  θα κυκλοφορήσει το 2012.

Ο σκηνοθέτης  φέρεται να επέλεξε το χρόνο κυκλοφορίας, έχοντας υπολογίσει ότι μέχρι τότε οι αίθουσες που μπορούν να «σηκώσουν» τρισδιάστατη προβολή.

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα Star Wars αναφέρει ότι η μετατροπή αυτή “θα φέρει την εμβάθυνση ένα βήμα παραπέρα”.

Μετά την τεράστια επιτυχία του Avatar, πολλές ταινίες γυρίζονται εξαρχής σε 3D ή παίρνουν μετά το γύρισμά τους τρισδιάστατη μορφή. Για παράδειγμα η DreamWorks ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία των  τριών  πρώτων ταινιών Shrek σε  3D. Το ίδιο σκέπτεται και  η Warner Bros που σχεδιάζει να κάνει το ίδιο με τις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα