Σκάι, Ρυθμός και Λάμψη οι πρώτοι

default image

Σύμφωνα με την έρευνα ΑΕΜΑΡ-Bari, το διάστημα 2-29 Μαρτίου, ο Σκάι στην κορυφή, στη 2η θέση ο Ρυθμός και στην τρίτη ο Λάμψη

Guiding Light

Μετά από 72 χρόνια παρουσίας σε ραδιόφωνο (1937-1956) και τηλεόραση (1952-2009), η σαπουνόπερα,
Guiding Light , “σβήνει”. Το CBS αποφάσισε να το σταματήσει καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι πλέον απογοητευτικά. Εννοείται πως είναι στο Γκίνες ενώ το τελευταίο επεισόδιο από τα περίπου 16.000(!) θα προβληθεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την έρευνα ΑΕΜΑΡ-Bari, το διάστημα 2-29 Μαρτίου, ο Σκάι ήταν ως συνήθως στην κορυφή με μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών 11,7%. Στη 2η θέση ο Ρυθμός με 9,3%, στην τρίτη ο Λάμψη με 8,6%. Ακολούθησαν, Kiss FM με 7,7%, NovaΣπορ FM με 7,6%, ΕΡΑ Σπορ με 7,5%, Derti με 7,4%, Μελωδία με 7%. Όσο αφορά στους καινούργιους, Arrena με 1%, Sentra με 2,7%, Real με 5,7%, City με 2,9%.

ΑΝΤ1
Έχει πέσει δουλειά τελευταία. Δείτε εδώ πόσα microsites έχουν φτιάξει στον ΑΝΤ1. Για σειρές όπως η Λίτσα και η Λόλα, για παιχνίδια όπως η Λίστα, αλλά και για τη Φόρμουλα 1, το Ράδιο Αρβύλα, τις ταινίες της Κυριακής.

Βίντεο
Bruce Lee εναντίον Iron Man. Ένα ωραίο stop motion βιντεάκι .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso για το Νέο Σοκ!

FAME
Μια από τις σειρές που μεγαλώσαμε μαζί της τη δεκαετία του ‘80, το Fame, έγινε ταινία. Χωρίς Λίροϊ Τζόνσον, Ντάνι Αματούλο και Λίντια Γκραντ, αλλά και πάλι είναι Fame .

Unesco
Από τις 21 Απριλίου, φοιτητές, δημοσιογράφοι, ιστορικοί και ερευνητές θα έχουν ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς πρόσβαση στην παγκόσμια ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια που ετοιμάζει η Unesco. Στην τεράστια βάση δεδομένων που δημιουργείται από 32 ινστιτούτα (βιβλιοθήκες και πανεπιστήμια ανά τον κόσμο), θα μπορεί κανείς να να δει σπάνια βιβλία, χάρτες, φιλμ, φωτογραφίες, γκραβούρες (γενικά λίγο βαρετό αλλά παράλληλα πλούσιο και χρήσιμο για κάποιους υλικό). Εδώ είναι το λινκ.

Τέχνη
Από τρόμο .

ALPHA
Επιστροφή για τον ακριβοθώρητο αύριο Τρίτη στις 21.00.

iPhone
Υπάρχουν εφαρμογές στο iPhone που είναι χρυσωρυχεία για τους δημιουργούς τους. Το iShoot για παράδειγμα έχει φέρει “στα ταμεία”, μέσα σε 5 μήνες, 800 χιλ. δολάρια. Το iFart (το έχουμε αναφέρει ξανά και στο παρελθόν) 100 δολάρια σε δύο εβδομάδες. Ενδιαφέρον έχει το άρθρο στους NY Times για τους Έλληνες δημιουργούς του iSteam που απέφερε 100 χιλ. σε τρεις μήνες.

Φωτό της ημέρας
Η απόλυτη φόρμα/εργαλείο για το βράδυ στο σπίτι απέναντι από την τηλεόραση. Τα TV control στην τσέπη συν επένδυση στα πόδια για το πιάτο με το φαγητό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα