Τέσσερα σε ένα

Τέσσερα σε ένα

Τέσσερις διαφορετικές χρήσεις σε μία μόνο συσκευή συνδυάζει το νέο Jabra BT8030 Bluetooth Headset & Speaker που παρουσίασε πρόσφατα η GN

Τέσσερις διαφορετικές χρήσεις σε μία μόνο συσκευή συνδυάζει το νέο Jabra BT8030 Bluetooth Headset & Speaker που παρουσίασε πρόσφατα η GN. Το νέο Jabra BT8030 Bluetooth Headset & Speaker αποτελεί το νέο μέσο για τη διενέργεια των τηλεφωνικών σας κλήσεων οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε, ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο bluetooth headset που συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές χρήσεις σε μία μόνο συσκευή.



Χάρη στο σχεδιασμό του, το πολυχρηστικό Jabra BT8030 έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει μουσική, να λειτουργεί μέσω του ηχείου, μέσω των ακουστικών ή ως headset, και όλα αυτά την ίδια στιγμή! Μέσω του ενσωματωμένου ηχείου που διαθέτει, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική ή ακόμη και για να πραγματοποιήσετε μια επαγγελματική τηλεδιάσκεψη.



Η υποστήριξη της τεχνολογίας Bluetooth 2.0 σημαίνει μπορείτε να απολαμβάνετε, ασύρματα από το ηχείο ή από τα ακουστικά, τη μουσική της αρεσκείας σας μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, του υπολογιστή σας ή του Bluetooth media player σας.



Η νέα συσκευή φέρει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Bluetooth headset, με επιπλέον εσωτερικό μικρόφωνο που προσθέτει την επιλογή του ηχείου. Επίσης, συνδέεται με δύο διαφορετικές συγχρόνως και υποστηρίζει την εναλλαγή μεταξύ αρχείων υψηλής ποιότητας ήχου και πραγματοποίησης κλήσεων.



Πέρα βέβαια από τον «έξυπνο» σχεδιασμό του, το BT8030 χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ηχητική απόδοση, καθώς διαθέτει τεχνολογία προηγμένου ρυθμού δεδομένων (EDR) και ψηφιακή ανάλυση ήχου (DSP). Επιπλέον, το λογισμικό Zirene POWER BASS της AM3D προσφέρει βελτιωμένο ήχο, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα ασύγκριτης ακουστικής εμπειρίας.



Διαθέτει μπαταρία υψηλής απόδοσης, η διάρκεια της οποίας φθάνει έως και τις 32 ώρες συνεχούς ομιλίας, 32 ώρες μουσικής και μέχρι και 600 ώρες αναμονής. Με μια λέξη το Jabra BT8030 είναι το ιδανικό εργαλείο για όσους είναι συχνά εν κινήσει.



H τιμή του θα κυμανθεί στα 200 ευρώ περίπου.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



Bluetooth 2.0

Πολύχρωμες ενδείξεις LED

Μπαταρία:

32 ώρες μουσικής μέσω των ακουστικών

26 ώρες μουσικής μέσω του μεγάφωνου

32 ώρες ομιλίας είτε μέσω μεγάφωνου, είτε μέσω ακουστικών

600 ώρες αναμονή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα