Η Heaven θα γεμίσει τις καρέκλες

default image

Απόψε στις 21.00 η 6η απονομή των μουσικών βραβείων Αρίων και το σίγουρο είναι πως χάρη στη Heaven δεν θα πέφτει καρφίτσα

24

Τον Ιανουάριο ξεκινά στις ΗΠΑ ο 7ος κύκλος της σειράς 24. Δείτε
εδώ το τρέιλερ.

Σκάι
Αύριο Τρίτη στις 23.00, οι Νέοι Φάκελοι ανοίγουν στο Σκάι με ένα πορτραίτο του Μακάριου.

ALPHA
Τετάρτη και Πέμπτη, ο Alpha μεταδίδει αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και το Super Cup.
Τετάρτη 17.45, Εθνικός Αστέρας – Παναθηναϊκός
Τετάρτη 20.00, Ολυμπιακός – Λάρισα (Super Cup)
Πέμπτη 17.45, Φωστήρας – ΑΕΚ

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η MetroSport για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη.

Στον Τύπο
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Πρακτορείων Ειδήσεων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ισπανίας, Εστεπόνα (γνωστή σαν η πόλη της Δημοσιογραφίας), συζητήθηκε το θέμα της προστασίας των δημοσιογράφων σε περιοχές με έντονη εγκληματική αλλά και πολεμική δραστηριότητα. Οι περιπτώσεις του αμερικανικοκρατούμενου Ιράκ, με πάνω από 100 νεκρούς δημοσιογράφους και της Κολομβίας, με 168 νεκρούς, οι περισσότεροι από τους οποίους δολοφονήθηκαν από τα κυκλώματα των εμπόρων ναρκωτικών, ήταν τα παραδείγματα που αναφέρθηκαν για τονίσουν την πολύ άσχημη κατάσταση.

So you think you can dance

Σιγά μην τη γλιτώναμε. Επιστρέφει το χορευτικό σόου του MEGA, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι στη φάση των οντισιόν. Μπορεί πέρυσι να παραδεχτήκαμε πως προς το τέλος το επίπεδο των χορευτών ήταν πολύ υψηλό, όμως με τίποτα δεν μας χρειάζεται πάλι η προβολή των οντισιόν που μόνο αμηχανία προκαλούν.

Αρίων 6
Σήμερα στις 21.00 είναι η 6η απονομή των μουσικών βραβείων Αρίων και το μόνο σίγουρο είναι πως χάρη στη δισκογραφική εταιρεία Heaven του ΑΝΤ1, δεν θα πέφτει καρφίτσα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές. Θα απονεμηθούν 18 βραβεία συν 1 τιμητικό στη Μαρινέλλα.

Hulu
Στις 23 Μαρτίου 2007 γράφαμε…
Πόλεμος
Οι NBC Universal και News Corp. σε συνεργασία με τις AOL, MSN και Yahoo Inc., θα λανσάρουν το καλοκαίρι ένα online video network, το οποίο θα μεταδίδει ταινίες, σειρές , βίντεο κλιπς, με στόχο να πλήξουν το YouTube της Google. Το όνομα του δικτύου δεν υπάρχει ακόμα, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι πως θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πολλά προγράμματα δωρεάν (μεταξύ τους οι σειρές Heroes και 24). Ακόμα θα είναι δυνατό και το ανέβασμα των βίντεο των ίδιων των χρηστών, όπως συμβαίνει σε όλα τα video sharing sites.

Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Το σάιτ ονομάζεται hulu και ξεκινά οσονούπω.

MEGA
Ανατροπή γιοκ σήμερα. Στη θέση της εκπομπή του Πρετεντέρη η ταινία ‘Κόλαση’ με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.

Στις ΗΠΑ
Σκίζουν στους κινηματογράφους των ΗΠΑ οι ταινίες τρόμου Saw IV ‘ και 30 Days of Night ‘. Η πρώτη είναι η 4η συνέχεια του επιτυχημένου Saw και η 2η είναι η μεταφορά του ομώνυμου κόμικ , που πρόσφατα ήρθε και στα βιβλιοπωλεία της χώρας μας.

ΝΕΤ
Εδώ μπορείτε να δείτε το αρχείο με τις συνεντεύξεις που έχει δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου από το 1996. Στη Ναυτεμπορική τις μέτρησαν και τις έβγαλαν 365 (366 μαζί με αυτή της 27ης Οκτωβρίου). Σήμερα Δευτέρα θα γίνουν 367. Στις 22.00 στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη, Προσκήνιο. Λίγες δεν τις λες.

Φωτό της ημέρας
Στην Ιαπωνία γιορτάζουν το Halloween και κάνουν και παρελάσεις με μασκαρεμένους. Τι δουλειά έχουν οι Γιαπωνέζοι με την εισαγόμενη γιορτή; Μήπως τελικά είμαστε όλοι αμερικανάκια;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα