Nokia N97 mini

Nokia N97 mini

Στο πλαίσιο του συνεδρίου Info-Com World 2009 η Nokia παρουσίασε τη συσκευή N97 mini οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά στα μέσα Νοε...

Στο πλαίσιο του συνεδρίου Info-Com World 2009 η Nokia παρουσίασε τη συσκευή N97 mini οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά στα μέσα Νοεμβρίου.Η χρήση των κοινωνικών δικτύων στα κινητά τηλέφωνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα οχήματα αυτής της αλλαγής. Η επιθυμία των ανθρώπων για άμεση ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών μέσω των κινητών τηλεφώνων δείχνει πόσο πολύ θέλουν να ζήσουν τη στιγμή και να μοιραστούν πράγματα με εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτούς. Η Nseries, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες Ovi και άλλες γνωστές εφαρμογές όπως το Facebook, το Flickr και το YouTube θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν την πορεία προς ένα πραγματικά κοινωνικό και κινητό διαδίκτυο.








Για παράδειγμα, υπάρχουν 300 εκατομμύρια άνθρωποι οι οποίοι επισκέπτονται το Facebook μέσω των κινητών τηλεφώνων τους (Inside Facebook, November 2008) οι οποίοι, κάθε εβδομάδα μοιράζονται μεταξύ τους 1 δις πληροφορίες (Facebook Statistics, August 2009). Πρόκληση για τη Nokia αποτελεί να καταστήσει ακόμη πιο εύκολη και άμεση την πρόσβαση σε όποιον το επιθυμεί.




Nokia 97mini – Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα μέσα Νοεμβρίου



Μπορείτε να πατήσετε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα: Nokia N97_mini_Cherryblack2.jpg Εμφανίσεις: 14 Μέγεθος: 396,5 KBΤο Nokia N97 mini κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά στα μέσα Νοεμβρίου. Το Nokia N97mini είναι σχεδιασμένο για άτομα με στυλ που δραστηριοποιούνται σε κοινωνικά δίκτυα. Η συσκευή διαθέτει ευρεία οθόνη αφής των 3.2”, πληκτρολόγιο QWERTY και τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης της αρχικής οθόνης. Το Nokia N97 mini έχει παρόμοιο λογισμικό με το Nokia N97 και θα έχει εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 450 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται φόροι και επιδοτήσεις.




“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα πρώτα σχόλια που έχουμε λάβει σχετικά με το Nokia N97 mini, το οποίο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το αρχικό Nokia N97 και έρχεται σε μέγεθος τσέπης για όσους βρίσκονται εν κινήσει”, δήλωσε ο Greig Williams.



Επίσης μια καινούργια αναβάθμιση λογισμικού 2.0 θα προσθέσει καινούργιες εμπειρίες για τους χρήστες και λειτουργίες στη συσκευή Nokia N97. Η βασική έκδοση του Nokia N97 αναβαθμισμένη με το λογισμικό 2.0 είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω του υπολογιστή στην ιστοσελίδα Nokia Software Update (
http://www.nokia.com/softwareupdate) ενώ θα ακολουθήσει ένα ευρύ φάσμα εκδόσεων για διαφορετικές χώρες και παρόχους τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα δίνεται και η δυνατότητα για ενημέρωση over-the-air.




Αρχική Οθόνη



Η αρχική οθόνη σας με τα widget που παρέχουν ζωντανές τροφοδοσίες από τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης, ειδησεογραφικά πρακτορεία και μετεωρολογικές υπηρεσίες.



Το περιεχόμενο μπορεί να γυρίσει γύρω από την αρχική σελίδα σας και τοποθετήστε το οπουδήποτε θέλετε αγγίζοντας και μεταφέροντας το δάκτυλό σας στην οθόνη πολυαισθητηριακής τεχνολογίας.









Σχεδίαση



Το Ν97 mini χαρακτηρίζεται από στυλ με αυτή την κομψή συσκευή που διαθέτει γυαλισμένο μεταλλικό περίβλημα.



Η οθόνη ακολουθεί τα πρότυπα πολυαισθητηριακής τεχνολογίας, για να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη σας και πραγματοποιήστε εύκολα κύλιση σε ιστοσελίδες, φωτογραφίες και μενού.




Internet



Μπορείτε να μπείτε στο web γρήγορα και απολαύστε γρήγορους χρόνους λήψης με σύνδεση 3G ή Wi-Fi υψηλής ταχύτητας.




Πλοήγηση



Σας παρέχει τη δυνατότητα να μάθετε την ακριβή θέση σας γρήγορα και εύκολα με τον ενσωματωμένο δέκτη υποβοηθούμενου GPS.




Μουσική



Μπορείτε να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τη μουσική σας με ένα απλό άγγιγμα προσθέτοντας το media player widget απευθείας στην αρχική οθόνη σας.



Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης έως και 1700 από τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια στην εσωτερική μνήμη 8 GB.




Υπηρεσίες OVI



Έχετε την ευκαιρία να σχεδιάστε την τέλεια διαδρομή, ταξιδέψτε στον προορισμό σας εντός προγράμματος και ανακαλύψτε νέα μέρη με την πλήρη υποστήριξη του Ovi Maps.



Επίσης μπορείτε να αποστείλετε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας στο Ovi Share, για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με λίγους στενούς φίλους ή ολόκληρη την κοινότητα Ovi.



Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο



Το Ν97 mini σας παρέχει τη δυνατότητα να φτιάξετε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γρήγορα και λάβετε όλα τα μηνύματά σας στη συσκευή σας, όταν τα χρειάζεστε.




Επαφές



Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη λίστα επαφών σας απευθείας από την αρχική οθόνη σας αγγίζοντας το εικονίδιο επαφών.




Φωτογραφίες και βίντεο



Μπορείτε να πραγματοποιήστε λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και βίντεο με ποιότητα DVD χρησιμοποιώντας την ψηφιακή κάμερα 5 megapixel.



Το διπλό φλας LED σας προσφέρει λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών μέρα και νύχτα



Σας παρέχει έως και 10 ώρες βίντεο υψηλής ποιότητας στην εσωτερική μνήμη 8 GB ή αποθηκεύστε έως και 30 ώρες με μια εξωτερική κάρτα microSD.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα