Απίθανο! Στη Ρωσία οδηγός ενός Infiniti FX χτυπά ένα Colt και εξαφανίζεται

Απίθανο! Στη Ρωσία οδηγός ενός Infiniti FX χτυπά ένα Colt και εξαφανίζεται

Η κατάσταση στους δρόμους της Ρωσίας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αυτά που κάνουν οι Ρώσοι οδηγοί είναι πραγματικά απίστευτα. Όπως στο συγκεκριμένο βίντεο, όπου ο οδηγός ενός Infiniti FX χτυπά στο πίσω μέρος ένα Mitsubishi Colt στην εθνική οδό και σπεύδει να εξαφανιστεί! (Vid)

Παρακολουθώντας το βίντεο, δεν είναι υπερβολή αν κάποιος πει ότι η συμπεριφορά του οδηγού του Infiniti FX είναι τουλάχιστον κακουργηματικού χαρακτήρα. Αφού ως μαινόμενος ταύρος εμβολίζει στο πίσω μέρος το Mitsubishi Colt το οποίο καταλήγει στο εσωτερικό προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Για τον οδηγό του πολυτελούς ιαπωνικού SUV πάντως, όλα αυτά δεν φαίνεται να τον αγγίζουν, αφού πατάει το γκάζι και απομακρύνεται αδιαφορώντας πλήρως για όσα έχει προκαλέσει.

Από την προβολή του βίντεο δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση σχετικά με την τύχη του οδηγού του Colt όσο και με το αν συνελήφθη ο οδηγός του Infiniti.

Πάντως, αν συνελήφθη ο οδηγός του γιαπωνέζικου SUV θα πρέπει να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για πολλά χρόνια. Όχι τόσο για το ατύχημα που προκάλεσε, όσο για το γεγονός ότι έφυγε από το σημείο της συντριβής. Κάποια φυλακή θα υπάρχει στην Ρωσία για να φιλοξενήσει τον οδηγό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα