Tα αλλάζει όλα ο Alpha

default image

Από αύριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδίδεται στις 19.00. Τον πρώτο λόγο θα έχουν οι ρεπόρτερς και η εικόνα

Κυριακάτικες

Στις 211 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα. Δεύτερο το Βήμα με 204, ακολούθησε η Καθημερινή με 159. Στις 141 χιλ. η Ελευθεροτυπία, στις 128 το Έθνος, 125 για τη Real News. Αρνητικό ρεκόρ για τον Ελεύθερο Τύπο με μόλις 62 χιλ. που τώρα ελπίζει στα μετρητά για να ανέβει. Τα Νέα το Σάββατο είχαν 95 χιλ. φύλλα.

Τηλέφωνα
Σύμφωνα με την ανάλυση της AdMob στο τέλος του Φεβρουαρίου, το 50% των έξυπνων κινητών τηλεφώνων στις ΗΠΑ είναι iPhone με τα BlackBerry, Palm, HTC κλπ να ακολουθούν. Παγκοσμίως, το τηλέφωνο της Apple έχει μερίδιο 33%. Δείτε εδώ όλη την ανάλυση.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 16-22 Μαρτίου το MEGA ήταν και πάλι πρώτο σε τηλεθέαση με ποσοστό 20,6%. Ακολούθησε με 14% ο ΑΝΤ1 και με 13,2% ο ALPHA. ALTER και STAR είχαν 11,4% και 10,9% αντίστοιχα ενώ η ΝΕΤ είχε 7,9%.

Λέμε να δούμε
Σήμερα Κυριακη στις 22.00 στη ΝΕΤ το ‘ Η Πτώση ‘.

Αθηνόραμα
Εδώ είναι οι υποψηφιότητες για τους Χρυσούς Σκούφους. Η απονομή είναι την Τρίτη 31 Μαρτίου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso . Ολόκληρη Πόρσε δινει και μας διέφυγε την Παρασκευή.

ALPHA
Από αύριο Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδίδεται στις 19.00, απέναντι σε Μυστικά της Εδέμ (MEGA), Λόλα (ΑΝΤ1), House M.D (STAR), Κοιτάω μπροστά (ALTER).
‘Ο κόσμος αλλάζει γύρω μας, αλλάζουμε και εμείς’, αναφέρει το Δ.Τ του σταθμού. Δεν αλλάζουν όμως οι συνήθειες των Ελλήνων τηλεθεατών. Τουλάχιστον όχι εύκολα. Ένα άλλο που αναφέρει το Δ.Τ και είναι θετικό (φτάνει να γίνει και στην πράξη), είναι ότι πλέον θα είναι πολυθεματικό και τον πρώτο λόγο θα έχουν οι ρεπόρτερς και η εικόνα (ελπίζουμε όχι στην Ερμού και το Κολωνάκι).

Twitter
Εννοείται πως έχουν ήδη βγει παιχνιδάκια για το Twtter. Δείτε εδώ .

ALPHA2
Στις 20.00 θα μεταδίδεται το νέο ριάλιτι/διαγωνισμός μαγειρικής και φιλοξενίας, ‘Κάτι Ψήνεται’. Να μην καεί μόνο.

Σινεμά

Δείτε εδώ μερικά ωραία ‘αποτελειώματα’.

Φωτό της ημέρας
Μια ενδεικτική διαμαρτυρία για το ξεκλήρισμα 280 χιλ. φωκιών, που λέγαμε, στον Καναδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα