Ξαπλώστε στο κρεβάτι του Μπράντ Πιτ. Ή έστω, στο κρεβάτι που σχεδίασε…

Ξαπλώστε στο κρεβάτι του Μπράντ Πιτ. Ή έστω, στο κρεβάτι που σχεδίασε…

Εκτός από ηθοποιός έχει γίνει και σχεδιαστής επίπλων. Ο λόγος για τον διάσημο Μπράντ Πιτ και τις νέες του δημιουργίες. Δείτε και διαλέξτε ποια θα αγοράσετε

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Το φλερτ του με το design πηγαίνει πίσω πολλά χρόνια. Τώρα σε συνεργασία με τον κατασκευαστή και σχεδιαστή πολυτελών επίπλων Φρανκ Πολάρο, ο ηθοποιός παρουσιάζει την πρώτη του συλλογή για το σπίτι.

Είχε σχεδιάσει χρόνια πριν, τις βέρες για τον γάμο με την Τζένιφερ Ανιστον, είχε μαθητεύσει δίπλα στον κορυφαίο αρχιτέκτονα Φρανκ Γκέρι, ασχολήθηκε με την ανάπλαση της Νέας Ορλεάνης κια την κατασκευή φτηνών σπιτιών για τους πληγέντες από τον τυφώνα Κατρίνα, μέσω του ιδρύματος Make it Right που δημιούργησε και είναι ένας επιμελής συλλέκτης μοντέρνων επίπλων από σημαντικούς σχεδιαστές.

Ναι ο Μπραντ Πιτ μοιάζει να νοιάζεται για το design και την αρχιτεκτονική, όχι με τον εφήμερο ενθουσιασμό ενός σταρ που βαριέται να αναδεικνύεται κάθε τόσο ο πιο σέξι άντρας του κόσμου και ψάχνει για κάτι πιο συναρπαστικό να ασχοληθεί, αλλά με ένα βαθύτερο ενδιαφέρον.

«Μουτζουρώνω ιδέες για κτήρια και έπιπλα από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν ανακάλυψα τον Τσάρλς Ρένι Μάκιντος και τον Φρανκ Λόιντ Ράιτ» εξηγεί ο ίδιος.

«Στην πραγματικότητα ανακάλυψα τον Ράιτ στο κολέγιο, όταν έψαχνα ένα μάθημα που να μου δώσει μερικούς εύκολους βαθμούς για το πτυχίο μου, προκειμένου να αποφύγω τα γαλλικά. Η συνάντηση με το έργο του, μου άλλαξε τη ζωή».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε δείγματα δουλειάς του Πιτ

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπραντ Πιτ θα μας σώσει από τα ζόμπι; Τρέιλερ για το «World War Z»!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα