Το “ιστορικό στοίχημα” του Βενιζέλου

Το “ιστορικό στοίχημα” του Βενιζέλου

Στις 11 Νοεμβρίου κρίνεται το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών, ανέφερε μιλώντας στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

Στις 11 Νοεμβρίου κρίνεται το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών, ανέφερε μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για μεγάλο ιστορικό στοίχημα, εμφανίσθηκε ενωτικός και ζήτησε απ όλους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως ότι “είχα να δώσω ως υπουργός και βουλευτής το έδωσα”, ενώ απαντώντας στα συνθήματα ” Βαγγέλη η Κρήτη σε θέλει κυβερνήτη“, είπε: ” Απαραίτητη προϋπόθεση για να με δει η Κρήτη κυβερνήτη, πρέπει να με επιλέξει και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ“.

Το ΠΑΣΟΚ – ανέφερε – από το Ηράκλειο στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση: Όχι μόνο μήνυμα ενότητας, αλλά και μήνυμα ανάστασης, ανατροπής και νίκης. ” Το ΠΑΣΟΚ – συνέχισε – είναι εδώ με καθαρό λόγο στα μεγάλα ζητήματα“. Θέλουμε – πρόσθεσε – ένα Πρόεδρο με καθαρό λόγο μέσα και έξω από τη Βουλή.

Ακολούθως περιέγραψε το ΠΑΣΟΚ του αύριο, το πλειοψηφικό ΠΑΣΟΚ, όπως είπε, που θα κυβερνήσει και παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής του πλατφόρμας.

Τι πάθαμε ξαφνικά και αμφισβητήσαμε τη δημόσια και δωρεάν παιδεία“; διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι αγωνιζόμαστε για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο, το Δημόσιο Σχολείο, την κοινωνική Δικαιοσύνη.

Το Ηράκλειο – πρόσθεσε – επέλεξε και τόνισε: ” Επέλεξε το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος, το ΠΑΣΟΚ του αύριο. Σήμερα βρήκαμε το κομμένο νήμα, το νήμα του Ανδρέα Παπανδρέου“.

Τέλος εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση μιλώντας για επίπλαστη πλειοψηφία. Αγωνιζόμαστε – ανέφερε – σε πείσμα αυτών που θέλουν να επιβάλλουν μια παραπολιτική θεώρηση των πραγμάτων και σε πείσμα αυτών που θέλουν ένα μικρό και αποδυναμωμένο ΠΑΣΟΚ. Ελάτε να κερδίσουμε την υπόθεση του ΠΑΣΟΚ και την υπόθεση των εκλογών.

Νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε επισκεφτεί τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, όπου μέλη της του ζήτησαν να συμβάλει στην εκτόνωση της πόλωσης που αμαυρώνει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ, όπως του ανέφεραν.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα