Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Από τη νέα Cyber-shot DSC-HX1 μέχρι το νέο εκτυπωτή HP CP1215, το MEN 24 παρουσιάζει τα καλύτερα τα πιο πρωτότυπα και τα πιο χρηστικά νέα γκάτζετ τ...

Από τη νέα Cyber-shot DSC-HX1 μέχρι το νέο εκτυπωτή HP CP1215, το MEN 24 παρουσιάζει τα καλύτερα τα πιο πρωτότυπα και τα πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς.
Callpod Fueltank








Αν είστε από αυτούς που κάνουν τα πάντα στο δρόμο, τότε το Fueltank είναι η ιδανική λύση για να μη μείνετε ποτέ από μπαταρία. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν εξειδικευμένο συσσωρερευτή ιόντων λιθίου-πολυμερών με επταπλάσια χωρητικότητα από τους κοινούς. Με ένα πολλαπλό ρευματολήπτη μπορεί να φορτίσει μέχρι και δύο συσκευές οποιουδήποτε τύπου συγχρόνως.




Dell Studio XPS








Με έμφαση στον καινοτόμο σχεδιασμό και τις υψηλές επιδόσεις, η νέα σειρά φορητών της Dell απευθύνεται στους ενθουσιώδεις φίλους της μόδας και των multimedia.



To Dell Studio XPS 16 έρχεται με οθόνη «edge to edge» 16 ιντσών 16:9 HD WLED, ήχο 7 watt Dolby 5.1 με subwoofer, επεξεργαστή Intel Centrino 2 και κάρτα γραφικών 512 MB ATI Mobility Radeon HD 3670.1.



Για πραγματικούς σινεφίλ και ερασιτέχνες φωτογράφους, η επιλογή οθόνης Full HD 1080p (RGB LED) είναι βελτιστοποιημένη για περιεχόμενο 16:9 και περιλαμβάνει 100% εύρος χρώματος.



Το μικρό αλλά πανίσχυρο Dell Studio XPS 13 προσφέρεται με επεξεργαστή Intel Core2 Duo και το chipset NVIDIA GeForce MCP79MX, υποστηρίζοντας προηγμένα γραφικά με την ενοποιημένη λύση GeForce 9400M.




Sony Cyber-shot DSC-W210




Η νέα Sony Cyber-shot DSC- W210 ενσωματώνει

αισθητήρα ανάλυσης 12.1 Megapixels, για φωτογραφίες ανεπανάληπτες σε λεπτομέρεια και ευκρίνεια.



Με ευρυγώνιο φακό Carl Zeiss 4x οπτικό ζουμ και 8x έρχεται πιο κοντά στο αντικείμενο και μειώνει δραματικά τις απώλειες στην καθαρότητα της εικόνας.



Παράλληλα, εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις οικογενειακές φωτογραφίες με οπτική σταθεροποίηση εικόνας Super Steady Shot και τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης και εστίασης προσώπων, που αναγνωρίζει μέχρι και 8 διαφορετικά πρόσωπα στο πλάνο.





Sweex 7” TFT mini DVD player





Το νέο mini ηχοσύστημα της Sweex είναι ένα multimedia set σε compact διαστάσεις.



ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, να δείτε μια ταινία μέσω ενσωματωμένης έγχρωμης οθόνης 7” ή μέσω σύνδεσης σε τηλεόραση.



Παράλληλα υποστηρίζει USB stick, SD κάρτες και μέσα High Capacity και έχει δέκτη ραδιοφώνου.




TDK Trans-It Edge







Τα flash USB Trans-It Edge συνδυάζουν την ασφάλεια των δεδομένων με κομψά χαρακτηριστικά, όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο μέσω ολίσθησης, χωρίς καπάκι.








Η ευκρινής ενδεικτική λυχνία LED, η οποία είναι τοποθετημένη περιμετρικά γύρω από το flash USB, του δίνει μια ξεχωριστή όψη και αίσθηση. Τα νέα USB Trans-IT είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητες από 4GB έως 32GB.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα