Σπίτια! Αυτοκίνητα! Χρήματα! Περιεχόμενο;

default image

Αυτό το νέο θα δυσαρεστήσει πολλούς. Σύντομα το αγαπημένο Last.fm θα χρεώνει 3 ευρώ το μήνα σε όλους τους χρήστες που θέλουν να ακούν τα τραγούδια του

Last.fm


Αυτό το νέο θα δυσαρεστήσει πολλούς. Σύντομα λοιπόν το αγαπημένο Last.fm  
θα χρεώνει 3 ευρώ συνδρομή το μήνα σε όλους τους χρήστες που θέλουν να ακούν από τα 7 εκατ. τραγούδια που έχει στη βάση του και βρίσκονται εκτός ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Γερμανία. Ο λόγος είναι προφανώς οικονομικός μια και όπως λένε “δεν βγαίνουν”.

  Twitter
Ο James Bridle είναι ο πρώτος χρήστης του Twitter που βγάζει βιβλίο με όλα του τα tweets. Δείτε εδώ . Ο συγγραφέας έχει και ενδιαφέρον σάιτ .

Twitter2
Εδώ μπορείτε να δείτε τους τουΐτερερς με τους περισσότερους “ακόλουθους”. Στην πρώτη θέση το CNN, στη δεύτερη ο Μπάρακ Ομπάμα, στην τρίτη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο Φεβρουάριος έκλεισε για το Twitter με 9,8 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για τη Θηλιά στο λαιμό μας.

F1

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο στην Αυστραλία. Όσοι πιστοί συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 .

Ελεύθερος Τύπος
‘Αυτοκίνητα, γουρούνες και σπίτια εσείς; Ζεστό μετρητό εμείς’, λέει ο Ελεύθερος Τύπος. Στο κυριακάτικο φύλλο οι 5 αναγνώστες που θα βρουν την τυχερή σελίδα θα κερδίσουν από 10 χιλ. ευρώ . Στις ΗΠΑ τους βάζουν να γλύφουν εφημερίδες (διαβάστε πιο κάτω) και εδώ χαρίζουνε χρήματα. Είμαστε πολύ μπροστά. Ανάληψη στα περίπτερα…

Ελευθεροτυπία

Εδώ μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα για το καινούργιο σάιτ της Ελευθεροτυπίας. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι θα προσφέρεται η έντυπη έκδοση σε pdf και σε e-paper. Το σημαντικό είναι πως τελειώνει η πολύ δουλειά και σε λίγο δεν θα είναι πια beta .  

Καλλιστεία
Εκτός από τα γνωστά του ΑΝΤ1 πλέον υπάρχουν και αυτά του ίντερνετ . Εδώ τα βίντεο του διαγωνισμού.

Derby
Άλλη μία άνανδρη επίθεση σε δημοσιογράφο καταγράφηκε προχθές. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν ο Κώστας Γκόντζος του Derby .

Free-Press
Athens Voice (250 τεύχη!)
LifO
FAQ

Google
Η πιο διάσημη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου γίνεται καλύτερη. Διαβάστε εδώ πως.

Τύπος
Με τις εφημερίδες στις ΗΠΑ να περνούν μια πολύ βαθιά κρίση, η νέα ιδέα όμως ενός γευστικού φύλλου ίσως μπορέσει να αλλάξει λίγο τα πράγματα και να δώσει μια ώθηση στις χαμηλές κυκλοφορίες. Η κεντρική ιδέα είναι οι διαφημίσεις στις εφημερίδες να έχουν δειγματάκια (Taste-It Note) του προϊόντος που προμοτάρουν, όπου αυτό είναι δυνατό και ο καταναλωτής να μπορεί να μυρίζει ή και να γεύεται ένα γλυκό, μια μπύρα κλπ. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ και εδώ . Ότι θα φτάσουμε πάντως στο σημείο να γλύφουμε σελίδες εφημερίδων δεν το περιμέναμε.

Σινεμά
Το ‘ Τρίο Στούτζες ‘, θα γίνει ταινία και τους 3 ρόλους πιθανότατα θα υποδυθούν οι Τζιμ Κάρεϊ, Σον Πεν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο. Με τους αδερφούς Φαρέλι στη σκηνοθεσία η επιτυχία είναι σίγουρη και η ανυπομονησία μας μεγάλη.

Μουσική
Η P J Harvey σε παιδότοπο. Δείτε και ακούστε εδώ το νέο της τραγούδι.

Φωτό της ημέρας
Ο Ζίγκι είναι τριών ετών και του αρέσει να ζωγραφίζει έργα μοντέρνας τέχνης. Το στιγμιότυπο είναι φυσικά από τις ΗΠΑ (Καλιφόρνια) και τα έργα του σκύλου πιάνουν μέχρι και 250 δολάρια το καθένα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα