Αυτό μας έλειπε; Νέα αθλητική εφημερίδα

default image

Το μεγάλο μπαμ που γραφόταν πως θα ακουστεί από τη μεριά του ΔΟΛ, είναι τελικά μια νέα αθλητική εφημερίδα που έλειπε από το portfolio του Ομίλου

Νέα αθλητική εφημερίδα

Το μεγάλο μπαμ που λεγόταν και γραφόταν πως θα ακουστεί από τη μεριά του ΔΟΛ, είναι τελικά μια νέα αθλητική εφημερίδα που έλειπε από το portfolio του Ομίλου. Ήδη ξεκίνησε η πλουσιοπάροχη, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, προσέγγιση σε δημοσιογράφους από άλλα αθλητικά Μέσα, η οποία είναι άλλοτε επιτυχημένη και άλλοτε… όχι. Γενικότερα, επικρατεί ένα σούσουρο στην αθλητική πιάτσα με πολύ κόσμο να ελέγχει και να ξαναελέγχει το τηλέφωνό του για τυχόν “κλήση”.

Αυτό μας έλειπε
Μόνο στην Αττική έχουμε 13 (!) καθημερινές αθλητικές εφημερίδες. Υπάρχει χώρος για άλλη; Με τη Double και τη Sport XL είδαμε τι έγινε. Έκλεισαν και οι 2 μετά από 2 μήνες. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις των ‘Γάτα’ και ‘Ένωση’ που κατάφεραν να μην κλείσουν. Το εγχείρημα όμως του ΔΟΛ δεν θα έχει στόχο τα 3 και 4 χιλιάδες φύλλα. Το ερώτημα είναι το γιατί να θέλει ο ΔΟΛ να μπλέξει στο χώρο των αθλητικών εφημερίδων όταν από τη μια πίτα (των πωλήσεων) δεν μένει ψίχουλο και από την άλλη πίτα (των διαφημίσεων) δεν… υπάρχει καν πίτα. Έχει να κάνει με τις συζητήσεις για συγχώνευση/εξαγορά με Πήγασο; Προσβλέπουν και στα αθλητικά γεγονότα του επερχόμενου καλοκαιριού, όπως το EURO με την Εθνική Ελλάδας να υπερασπίζεται τον τίτλο της και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο; Πολλά τα ερωτήματα.

Σειρές
Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο:
Ο Σκάι προβάλλει τις σειρές 24 (4ο κύκλο), CSI, Masters of Horror, Band of Brothers.
Το STAR έχει τις σειρές Law and Order, Taken, Curb your Enthusiasm, Nip Tuck, House MD, One Three Hill, West Wing.
Το ALTER έχει Heroes και Psych.
Η ΝΕΤ έχει CSI, Criminal Minds (σε λίγο Desperate Housewives και Lost).
Το Μακεδονία έχει Simpsons.
Σιγά σιγά θα βρουν το δρόμο τους και οι υπόλοιποι σταθμοί.

Ελευθεροτυπία
Την Παρασκευή, λόγω της εθνικής μας γιορτής, η Ελευθεροτυπία θα προσφέρει στους αναγνώστες της ένα βιβλίο 192 σελ. με τίτλο ‘ΟΧΙ, Η Ελλάδα στον Β’ ΠΠ’.

Best Radio 92,6

Σε άδεια κυοφορίας/λοχείας η Αφροδίτη Σημίτη (με το καλό!) και στη θέση της τα πρωινά, 10.00 – 12.00, η καλύτερη παραγωγός του Best, Μαρία Παπιδάκη.

Άκυρο

Έκανε τη χάρη στον εαυτό του ο Ε. Βενιζέλος και τελικά, παρά τη φημολογία, δεν θα εμφανιστεί στο πρωινάδικο του ALPHA. Μπορεί να τον έβλεπαν χιλιάδες νοικοκυρές, όμως το κράξιμο που θα έτρωγε από τους πολιτικούς του αντιπάλους θα ήταν ατελείωτο. Αυτά δε που ακούγονται για το ‘Extra Large – 400 χλμ. με τα πόδια’, είναι κακοήθειες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Traffic για την ταινία ‘Hotel Erotica: Πρόθυμη για όλα’ που προσφέρει στους αναγνώστες της. Καλά, οι τσόντες στις εφημερίδες δεν έχουν απαγορευτεί;

ΑΝΤ1
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την 6η απονομή των βραβείων Αρίων.

Τηλεθέαση

Την Κυριακή το βράδυ είχε Super Deal στον ΑΝΤ1. Στο MEGA όμως την ίδια ώρα μεταδιδόταν επεισόδιο του Παρά Πέντε σε επανάληψη. Αποτελέσματα: 19% το πρώτο, 27,8% το δεύτερο. Ο κόσμος φαίνεται πως άρχισε να τις βαριέται τις βαλίτσες.

Microsoft

Φαίνεται πως η Microsoft σταμάτησε να το πολεμά το θέμα με το μονοπώλιο και συμμορφώνεται στην εντολή της Ε.Ε, καθώς δεν θα κάνει έφεση στην απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου. Η εταιρεία έχει δεχτεί πρόστιμο 777,5 εκατ. ευρώ (συν τους τόκους) τα τελευταία τρία χρόνια από τη Κομισιόν, για τις μονοπωλιακές της τακτικές και ελπίζει πως οι ποινές θα σταματήσουν εκεί.

Φοίβος
Καλά τα λέει σήμερα στην Ελευθεροτυπία ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος για τον Φοίβο και τις “κλοπές” του. Αναφέρεται στο τραγούδι των Coldplay, που μη ξεχνάμε πως έγινε η αιτία να απολυθεί παρουσιαστής του MAD, σε τραγούδι του 50 Cent που έγινε ‘γκούτσι φόρεμα’, στους Faithless, τους Africanism. Τώρα ο δημοσιογράφος της εφημερίδας αλλά και εμείς που το αναπαράγουμε κινδυνεύουμε;

Σινεμά

Καταπληκτική επιλογή! Ο Άντονι Χόπκινς θα υποδυθεί τον Άλφρεντ Χίτσκοκ σε ταινία για τη ζωή του μεγάλου σκηνοθέτη.

Φωτό της ημέρας

Η Καλιφόρνια από ψηλά, μας φέρνει κακές αναμνήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα