OYK & Μίλα Κούνις

default image

Τα ελάχιστα έως καθόλου ρούχα που φοράει η Μίλα Κούνις πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ταινία Friends with benefits

Mega
Μαρινάκης, Πατέρας, Βαλβέρδε κτλ στο νέο επεισόδιο του Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος ονόματι Clash of the Titans . Την Πέμπτη (10/3, 23.50). Aπόψε (9/3, 21.50) έχει το νέο επεισόδιο του 50-50.

Αθλητικά στην (ελληνική) TV
Θα καταντήσουν είδος προς εξαφάνιση σε λίγα χρόνια. Για παράδειγμα τα μηχανοκίνητα που έχουν μεγάλο κοινό: To WRC έχει χαθεί από προσώπου γης, το 2010 λίγο έλειψε να “κλειδωθεί” η Φόρμουλα 1 και φέτος ήρθε η σειρά του MotoGP. Στην οθόνη του υπολογιστή σας, κύριοι!  Ένα προϊόν που τα μεγαλύτερα κανάλια στον κόσμο το μεταδίδουν σε HD και με κάλυψη-υπερπαραγωγή.

Tραγούδι της ημέρας
Running to stand still . Σαν σήμερα πρωτοκυκλοφόρησε το Joshua Tree.

Ποδόσφαιρο

Τότεναμ-Μίλαν (NΕΤ, 21.45)
Σάλκε-Βαλένθια (Novasports 1, 21.45)

Nova
Το FOX LIfe και το FX έδωσαν τη θέση τους στο NatGeo Wild HD και το Discovery HD Showcase.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Νίκη . Ο καθένας στον κόσμο του!

Σινεμά

Τα ελάχιστα έως καθόλου ρούχα που φοράει η Μίλα Κούνις πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ταινία Friends with benefits. Υπάρχει και κάτι χειρότερο από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να τραγουδάει. Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να παίζει και να τραγουδάει. Εδώ το τρέιλερ.

Facebook
Πλέον μας πηγαίνει και σινεμά . Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Κόμικ
1.100.000 δολάρια πλήρωσε συλλέκτης για να αποκτήσει ένα τεύχος του Spiderman το 1962. Τουλάχιστον ήταν σε άριστη κατάσταση.

Φωτό της ημέρας
Μπρρρ. Κάτι ξέρει και ο χιονοδρόμος Αλεξάντερ Ος από παγωνιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα