Nέο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου της Sony

Nέο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου της Sony

Το XAV-W1 είναι το πρώτο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου της Sony, με μέγεθος διπλού din, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας, ε...

Το XAV-W1 είναι το πρώτο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου της Sony, με μέγεθος διπλού din, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας, εύκολη σύνδεση με MP3 players καθώς και επιλογές προσαρμογής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Το νέο DVD player αυτοκινήτου της Sony διαθέτει οθόνη Double WVGA TFT 7 ιντσών η οποία προσφέρει εικόνα εξαιρετικής ποιότητας με ανάλυση 800 x 480 pixels (συνήθως η φτάνει τα 480 x 234 pixels). Στα υπόλοιπα γνωρίσματα περιλαμβάνεται η τεχνολογία DRIVE-S II, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.




Επιδόσεις ήχου και εικόνας



Η κεντρική μονάδα video του XAV-W1 υποστηρίζει το format Super Audio CD και παρέχει ήχο surround 5.1 καναλιών. Διαθέτει οθόνη WVGA-TFT, με διαγώνιο 7 ιντσών, η οποία προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν αναπαραγωγή από CD, DVD και Super Audio CD. Η συσκευή υποστηρίζει ήχο Dolby Digital surround και αναπαραγωγή ήχου dts (Digital Surround Processing) και αναπαραγωγή αρχείων JPEG video, Windows Media Audio (WMA), MP3 ακόμη και… DivX video (!) από DVD, DVD-R/RW, Super Audio CD, VCD, CD και CD-R




Εύκολη στη σύνδεση ψηφιακή μουσική



Το εύκολο στη χρήση γραφικό σύστημα χειρισμού (user interface) του συστήματος ψυχαγωγίας κάνει εύκολη τη σύνδεση και τον έλεγχο εξωτερικών συσκευών ψυχαγωγίας και την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή video. Μπορείτε, επίσης, να διαχειρίζεστε τα ψηφιακά σας αρχεία μουσικής, είτε βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι, είτε στο πίσω κάθισμα, με τη βοήθεια του τηλεχειριστήριου που συνοδεύει το σύστημα. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε φορητές συσκευές αναπαραγωγής MP3 ή video στην οπίσθια είσοδο aux με καλώδιο ήχου (περιλαμβάνεται gender changer καλώδιο RCA AV).



Η τεχνολογία Sony DRIVE-S II εξασφαλίζει ομαλή αναπαραγωγή ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, καθιστώντας την κεντρική μονάδα ανθεκτική σε παρεμβολές από τις δονήσεις που προκαλούνται από την επιφάνεια του δρόμου ενώ οδηγείτε.




Προσαρμόστε το στο προσωπικό σας γούστο



Για να ανταποκριθεί στις προσωπικές προτιμήσεις των οδηγών αλλά και των επιβατών, το XAV-W1 διαθέτει λειτουργίες που επιτρέπουν την προσαρμογή των ρυθμίσεων της εικόνας και του ήχου. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σύλληψης (capture), μπορείτε να ορίσετε την εικόνα φόντου (wallpaper), εμφανίζοντας στην οθόνη το αγαπημένο σας θέμα. Η ρύθμιση χρόνου, ο ψηφιακός ισοσταθμιστής 7 περιοχών και η λειτουργία ρύθμισης του κεντρικού ηχείου εξασφαλίζουν εξαιρετικά ηχητικά αποτελέσματα ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία κάθεται ο επιβάτης. Το σύστημα αποδίδει ισχύ 52 watts σε τέσσερα κανάλια προσφέροντας πλούσιο και καθαρό ήχο.



Η είσοδος 3AV χρησιμοποιείται για τη σύνδεση άλλων συσκευών εικόνας και ήχου, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή βιντεοκάμερες, ενώ η είσοδος camera μπορεί να συνδεθεί με οπίσθια κάμερα και να εμφανίζει την εικόνα στην οθόνη σας, βοηθώντας σας στην οδήγηση. Χάρη στη λειτουργία Zone by Zone, οι επιβάτες μπορούν να διαχωρίσουν τις ζώνες ήχου μεταξύ των μπροστινών και των πίσω θέσεων του αυτοκινήτου.




Διάθεση και τιμή



Το μοντέλο XAV-W1 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε τιμή που κυμαίνεται στα 960 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα