Resistance 2

Resistance 2

Mεγαλύτερες μάχες, εκπληκτικά τοπία και μια ακόμα πιο καθηλωτική ιστορία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του δεύτερου τίτλου της σειράς Resistance

Mεγαλύτερες μάχες, εκπληκτικά τοπία και μια ακόμα πιο καθηλωτική ιστορία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του δεύτερου τίτλου της σειράς ResistanceΣυνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε το Resistance: Fall of Man, το Resistance 2 μεταφέρει τους παίκτες πέρα από τον Ατλαντικό και σε μια Αμερική της δεκαετίας του 1950 υπό πολιορκία. Από τα λίγα που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι θα υπάρξουν μεγαλύτερες μάχες, εκπληκτικά τοπία και μια ακόμα πιο καθηλωτική ιστορία ειπωμένη από τη σκοπιά του λοχία Nathan Hale, του ήρωα από το πρώτο παιχνίδι.



Έχοντας καταστρέψει το κέντρο διοίκησης του Λονδίνου των εξωγήινων Chimera, ο Hale επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και γίνεται μέρος ενός ειδικού προγράμματος γνωστό ως «Sentinels» -ένα μυστικό όπλο εναντίον της επίθεσης των Chimera, το οποίο η κυβέρνηση των Η.Π.Α. γνωρίζει ότι είναι επιβεβλημένο. Όταν οι Chimera εξαπολύουν μια εναέρια επίθεση πλήρους κλίμακας και στις δύο ακτές των Η.Π.Α., ο Hale και οι Sentinels βρίσκουν τους εαυτούς τους στην πρώτη γραμμή της αντεπίθεσης.



Εκτός του εκπληκτικού τύπου παιχνιδιού co-op για μέχρι και οκτώ παίκτες, το οποίο θα περιλαμβάνει μια πλήρη και ανεξάρτητη online καμπάνια χτισμένη αποκλειστικά για μάχες συνεργασίας, οι παίκτες θα πρέπει να αναμένουν τεράστιες αναμετρήσεις σε δίκτυο για μέχρι και 60 παίκτες.



Σε αυτές τις αναμετρήσεις θα μπορούν να συμμετέχουν σε διμοιρίες με συγκεκριμένους αντικειμενικούς στόχους και να μάχονται μέσα από το PLAYSTATION Network. Έτσι, εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να πολεμάτε μαζί σε μια ομάδα καταστροφών ή σε μια ομάδα πεζικού, με την ομάδα σας να αποτελεί τμήμα ενός μεγαλύτερου στρατού, όπου όλα τα τμήματά του πρέπει να επιτύχουν τη νίκη.



Δείτε το πρώτο trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί









Yπάρχει και συνέχεια…



Το MyResistance.net θα αλλάξει δραματικά ούτως ώστε να περιλαμβάνει λειτουργίες κοινωνικού τύπου όπως αυτές που δίνονται από τα Facebook και Flickr. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν το δικό τους προφίλ και να συναντώνται με άλλους, οι οποίοι θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Όλα αυτά θα περνούν στο σύστημα ομάδας που θα υπάρχει εντός του Resistance 2 έτσι ώστε, όταν θα παίζετε με μια ομάδα, να κερδίζετε μόνιμες ανταμοιβές όπως νέα όπλα και άλλον εξοπλισμό.




Guntastic



Βέβαια, όλες αυτές οι λειτουργίες πολλών παικτών έρχονται για να προστεθούν σε μια καμπάνια ενός παίκτη, η οποία προβλέπεται ότι θα είναι επικών διαστάσεων με σωρεία νέων Chimera για να αντιμετωπίσετε και ένα οπλοστάσιο γεμάτο με όπλα πιστά στην εφευρετικότητα και την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει την Insomniac. Τα δύο νέα όπλα που παρουσιάστηκαν στην PlayStation Day ήταν το φορητό mini-gun -χρήσιμο για να αντιμετωπίζετε πλήθος εχθρών- και ένα πλήρως αυτόματο τουφέκι ελεύθερης σκόπευσης, ιδανικό για επιθέσεις από μεγάλες αποστάσεις.



Παρόλο που βρίσκεται ακόμα σε πρώιμη pre-alpha έκδοση, το Resistance 2 δείχνει εντυπωσιακό. Διατηρώντας τα τραχιά, ρεαλιστικά γραφικά του πρώτου παιχνιδιού, το νέο σκηνικό στις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε στους σχεδιαστές τη δυνατότητα να εργαστούν σε ένα μεγαλύτερο εύρος τοπίων. Το επίπεδο που παρουσιάστηκε στην PlayStation Day ήταν τοποθετημένο σε ένα στρατόπεδο, που βρισκόταν μέσα σε ένα πυκνό δάσος, γεμάτο με στρατιωτικά κτίσματα, έντονη χαμηλή βλάστηση και ψηλούς λόφους, στοιχεία που παρέχουν ιδανική κάλυψη και ευκαιρία για ενέδρες.



Από αυτά που παρουσιάστηκαν στην PlayStation Day, είναι προφανές ότι το Resistance 2 εξελίσσεται σε ένα από τα σημαντικότερα gaming γεγονότα του 2008. Ο συνδυασμός του φιλόδοξου και εντόνως βασισμένου στο σενάριο single player mode, με τις πραγματικά καινοτόμες λειτουργίες και τύπους μαχών για πολλούς παίκτες, καθιστούν σαφές ότι αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα είναι αδύνατο να του αντισταθείτε.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα