Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Από τη νέα Cyber-shot DSC-HX1 μέχρι το νέο εκτυπωτή HP CP1215, το MEN 24 παρουσιάζει τα καλύτερα τα πιο πρωτότυπα και τα πιο χρηστικά νέα γκάτζετ τ...

Από τη νέα Cyber-shot DSC-HX1 μέχρι το νέο εκτυπωτή HP CP1215, το MEN 24 παρουσιάζει τα καλύτερα τα πιο πρωτότυπα και τα πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς.
Sony Cyber-shot DSC-HX1








H Cyber-shot HX1 της Sony, συνδυάζει την υψηλή ποιότητα εικόνας και την ταχύτατη λήψη προσφέροντας υψηλές δημιουργικές δυνατότητες. Παρ’ ότι compact διαθέτει φακό με οπτικό zoom 20x πλησιάζοντας τις δυνατότητες λήψης μιας πραγματικής ψηφιακής SLR και πολλές φορές ξεπερνώντας τις. Στη μέγιστη ανάλυση μπορεί να τραβήξει μέχρι 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο, και βίντεο high definition 1080/30p.



Η Cyber-shot HX1 είναι η πρώτη compact φωτογραφική μηχανή της Sony, η οποία έχει την δυνατότητα λήψης HD video 1080/30p. Τα HD video clip έχουν καθαρή, γεμάτη λεπτομέρειες εικόνα, ήχο στερεοφωνικό και ρυθμό 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.



H Cyber-shot DSC-HX1 θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Μαΐου 2009.




LG Electronics M7WD








Συνδυάζοντας τις λειτουργίες της τηλεόρασης και της οθόνης υπολογιστή μαζί, οι οθόνες M7WD είναι μια ιδανική λύση τόσο για τη δουλειά στο γραφείο όσο και τη ψυχαγωγία στο σαλόνι του σπιτιού. ο γραφείο όσο και για το σπίτι. Διαθέσιμη σε 18.5-, 21.5- και 23 ίντσες widescreen, η σειρά M7WD παρέχει έως 1920 x 1080P Full HD ανάλυση και πληθώρα συνδεσιμοτήτων (D-Sub, DVI-D, HDMI).



Η σειρά M7WD θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Απριλίου.




Meccano Spykee Spy








Ο Spykee Spy είναι ένα εξελιγμένο ρομπότ που λειτουργεί σαν φωτογραφική μηχανή και δικτυακή κάμερα.



Μπορείτε να το χειριστείτε ασύρματα ή μέσω ίντερνετ και να παρακολουθείτε τι γίνεται στο χώρο σας, να μιλάτε στο τηλέφωνο και να ακούτε μουσική.



Επίσης διαθέτει τηλέφωνο VOIP που σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Internet (συμβατό με Skype 3.0 (PC) technology) ενώ, με τον Spykee, μπορείτε να ακούτε και μουσική μέσω MP3.



Ο Spykee λειτουργεί και ως συσκευή καταγραφής και επιτήρησης (συναγερμός) καθώς εποπτεύει το χώρο σας και καταγράφει εικόνα κι ήχο, ανιχνεύει κινήσεις και ενεργοποιεί ηχητικό συναγερμό ή σας στέλνει φωτογραφία μέσω email.



Ενδεικτική τιμή: 320 €







Asus Lamborghini VX5





Το πανίσχυρο λάπτοπ που παρουσίασε η Asus στην CEBIT φέρνει τα πάνω κάτω στους φορητούς.



Τα πάντα πάνω στο VX5 από την «άτρακτο» αλουμινίου και το τελείωμα των επιφανειών μέχρι τις επιδόσεις παραπέμπουν στη Lamborghini Reventon.



Είναι εφοδιασμένο με σκληρό δίσκο 1TB τεχνολογίας SSD, οθόνη υψηλής ανάλυσης 16 ιντσών, οδηγό Blu-ray. Κάτω από το καπώ βρίσκεται ένας Intel Core 2 Quad CPU και 4GB μνήμης RAM ενώ οι ταχύτητες read/write ξεπερνούν τα 200 MB/sec.




HP CP1215








O έγχρωμος Laser εκτυπωτής της HP είναι σχεδιασμένος για οικονομία και ευχρηστία χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα της εκτύπωσης.



Η ταχύτητα του φτάνει τις 8 και 12 σελίδες ανά λεπτό για έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση αντίστοιχα στα 600×600 dpi.



Μία αξιόπιστη λύση για εργασία στο σπίτι αλλά και για την εκτύπωση των αγαπημένων σας φωτογραφιών.



Ενδεικτική τιμή: 160 €



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα