iPhone, Watchmen και Κύπελλο

default image

Δείτε εδώ το βίντεο για την έκδοση 3.0 του iPhone. Από τις 6 Μαρτίου που βγήκε στις ΗΠΑ στους κινηματογράφους το φιλμ Watchmen. Κύπελλο στον Alpha

iPhone

Δείτε
εδώ το βίντεο για την έκδοση 3.0 του iPhone που θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι και διαβάστε πολλές λεπτομέρειες στο
engadget.com που έκανε και την πληρέστερη κάλυψη του γεγονότος. MMS, copy/paste, search, νέες γλώσσες (ελπίζουμε και ελληνικά) μερικές από τις νέες προσθήκες.

STAR
Δύο νέες σειρές φέρνει το Star τον Απρίλιο. Το Blade the series , του 2006, διάρκειας 13 επεισοδίων και τον πρώτο κύκλο (9 επεισόδια) του Terminator: The Sarah Connor Chronicles . Ειδικά για τη δεύτερη να πούμε για ακόμα μια φορά εύγε στο STAR μια και η συγκεκριμένη σεζόν είναι του 2008 ενώ τον Απρίλιο ολοκληρώνεται στις ΗΠΑ ο 2ος κύκλος.

Blogs
Δύο πολύ ενδιαφέροντα μπλογς, τα This is why you’re fat και F*** My Life θα γίνουν βιβλία. Ρίξτε μια ματιά, ειδικά στο δεύτερο (το πρώτο είναι πιο πολύ στη δικαιοδοσία του Φρέντου).

ΝΕΤ
Σήμερα Τετάρτη στις 22.00 είναι η προβολή του νέου ντοκιμαντέρ της εκπομπή Εξάντας του Γιώργου Αυγερόπουλου. Τίτλος της ‘Zeru Zeru Φαντάσματα’ και έχει να κάνει με την Τανζανία και τις δεισιδαιμονίες που οδηγούν στο κυνήγι Αλμπίνο πολιτών της χώρας. Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο σάιτ .

Σινεμά

Από τις 6 Μαρτίου που βγήκε στις ΗΠΑ στους κινηματογράφους το φιλμ Watchmen του Ζακ Σνάιντερ (300) έχει φέρει στα ταμεία περίπου 90 εκατ. δολάρια (και άλλα 50 εκτός ΗΠΑ) και οι κριτικές που έχει δεχτεί είναι μάλλον χλιαρές. Εμείς σας προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κόμικ (τώρα που έγινε μόδα κυκλοφορεί στη χώρα μας και μεταφρασμένο) και μετά να δείτε την ταινία με ανοιχτό μυαλό. Εμείς τη βρήκαμε εξαιρετική, πιστή στο κόμικ των Άλαν Μουρ και Ντέιβ Γκίμπονς, με τον Jackie Earle Haley (Rorschach) να κλέβει πολύ εύκολα, από τους υπόλοιπους ηθοποιούς, την παράσταση.

ALPHA
Το Κύπελλο Hellas online είναι υπόθεση ALPHA φέτος και είναι αυτό, μαζί με Τσαντίρι, Πάμε Πακέτο, που το έχει κρατήσει όσο αφορά την τηλεθέαση. Σήμερα λοιπόν οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στις 19.00 και τον Αστέρα Τρίπολης τον Ολυμπιακό στις 21.15.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Σχεδόν όλες οι εφημερίδες αναφέρονται στην ποινικοποίηση της κουκούλας. Στο Βήμα διαβάζουμε ‘Ειδικές ποινές για όσους βιαιοπραγούν με καλυμμένα πρόσωπα’.
Αν τα σπας χωρίς κουκούλα η ποινή είναι μικρότερη;

Extreme Sommer
Την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 23.00 ξεκινά για τον ALPHA το σόου Extreme Sommer με τον… Κώστα Σόμμερ. Ακραίες δοκιμασίες και μπόλικη αδρεναλίνη τα βασικά συστατικά της εβδομαδιαίας εκπομπής. Τα γυρίσματα έγιναν σε Χαβάη, Κολοράντο, Αριζόνα, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Μεξικό, ενώ είναι παραγωγή της εταιρείας ‘ 1821 Pictures ‘ των Πάρι Κασιδόκωστα και Terry Dougas.

Τηλεθέαση
Στο 26,3% χθες το MEGA χάρη στο Λάκη το Γλυκούλη που έφτασε μέχρι 50,8%! Στο 15,3% ο δεύτερος ΑΝΤ1 (για να δείτε τη διαφορά). Για κάποιο ανεξήγητο λόγο το Mega παίζει μόνο του και φέτος, τουλάχιστον σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Φωτό της ημέρας
Must see. Με μάσκες αντί για κουκούλες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα