LG KF750

LG KF750

Το μυστικό αποκαλύπτεται: Η LG παρουσιάζει το τρίτο τηλέφωνο της σειράς Black Label

Το μυστικό αποκαλύπτεται: Η LG παρουσιάζει το τρίτο τηλέφωνο της σειράς Black Label Συνεχίζοντας την επιτυχία των προκατόχων του, LG Chocolate και LG Shine, το τρίτο μοντέλο της σειράς Βlack Label διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως η λεπτότερη φωτογραφική μηχανή 5 megapixel και τα καινοτομικά υλικά παραγωγής του.




Διαχρονικό στυλ



Το LG Secret θα είναι πάντα καινούργιο χάρη στα υλικά που διαθέτει. Τα ανθρακονήματα είναι ένα από τα ισχυρότερα σύνθετα υλικά που χρησιμοποιούνται στην αεροδιαστημική και στην αυτοκινητοβιομηχανία υψηλών επιδόσεων, προσθέτει στη ανθεκτικότητα του τηλεφώνου χωρίς να «χαλάει» το λείο σχεδιασμό του. Το ανθεκτικό κρύσταλλο, προσθέτοντας λάμψη και δυναμισμό, προστατεύει την μπροστινή οθόνη LCD με κομψή απλότητα και εξελίσσει την ποιότητα της multimedia εμπειρίας. To πλήκτρο Neon Touch Navigation ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές που δέχεται με τη συνοδεία φωτεινών εφέ σε αποχρώσεις του μπλε.




Διαχρονικές αναμνήσεις



Εξοπλισμένο με μια προηγμένη φωτογραφική μηχανή 5.0 megapixel, τη λεπτότερη στην αγορά (11.8mm), το LG Secret μπορεί να είναι περήφανο για το 120 fps video που διαθέτει, καθώς και για το πιστοποιημένο DivX καταγραφής και αναπαραγωγής ήχου. Οι εξελιγμένες δυνατότητες φωτογράφησης και μαγνητοσκόπησης, που περιλαμβάνουν τεχνολογίες Morphing και SmartLight, χαρίζουν μοναδική αίσθηση σε στιγμές που αξίζει να αποτυπωθούν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν το λογισμικό Movie Maker για να δημιουργήσουν τα δικά τους μουσικά βίντεο.




Διαχρονική ψυχαγωγία



Οι «ψυχαγωγικές» λειτουργίες περιλαμβάνουν τη λειτουργία Touch Media που χρησιμοποιεί την οθόνη αφής για να έχει άμεση πρόσβαση σε πέντε multimedia υπηρεσίες με ένα και μόνο κουμπί – μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, κείμενα και ραδιόφωνο. Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν φωτογραφίες στην οθόνη ακούγοντας ταυτόχρονα μουσική.



Τα αρχεία Word, Excel και PowerPoint ανοίγουν εύκολα, ενώ το τηλέφωνο διαθέτει πακέτο Google που επιτρέπει στο χρήστη να σερφάρει στο Διαδίκτυο, να μπαίνει στο Gmail, να χρησιμοποιεί χάρτες Google και να βλέπει βίντεο στο YouTube.

Παράλληλα, στα προεγκατεστημένα παιχνίδια «Μ-Toy» υπάρχει δυνατότητα χειρισμού με κίνηση του χεριού, δίνοντας την ευκολία στο χρήστη ανάλογα με τη δύναμη που «χρησιμοποιεί» στο κινητό να «στείλει τη μπάλα μακρύτερα, να επιταχύνει ή να επιβραδύνει» κλπ (αισθητήρας επιάχυνσης/motion accelerator). Με μια κλίση ή μια περιστροφή του τηλεφώνου, ο χρήστης μπορεί να ρίξει ένα βέλος, να γαντζώσει ένα ψάρι, ή να πλοηγηθεί σε έναν λαβύρινθο.




Απίστευτη άνεση



Το LG Secret καθιστά τη ζωή ευκολότερη με τη λειτουργία Bluetooth auto sync, η οποία συγχρονίζει αυτόματα με το PC χωρίς την παρεμβολή καλωδίων USB. Η αυτόματα περιστρεφόμενη οθόνη μετατοπίζει την εικόνα για θέαση από οποιαδήποτε γωνία με την απλή περιστροφή του τηλεφώνου από την οριζόντια στην κάθετη θέση.



Ο αυτόματος έλεγχος φωτεινότητας ρυθμίζει το φωτισμό οθόνης σύμφωνα με την περιβαλλοντική φωτεινότητα εμφανίζοντας έτσι πάντα καθαρές εικόνες. Το τρίτο μοντέλο της σειράς Black Label της LG διαθέτει και τις καθιερωμένες λειτουργίες όπως την καθαρότητα




Βίντεο



Δείτε τη βιντεοπαρουσίαση του νέου smartphone της LG στο βίντεο που ακολουθεί.








Μπείτε στο LG Secret Global Microsite (
http://secret.lgmobile.com) για περισσότερες πληροφορίες.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα