Λογισμικό για… πλάκα

Λογισμικό για… πλάκα

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει πέντε εναλλακτικούς τρόπους να αξιοποιήσετε τον ελέυθερο σας χρόνο με δημιουργικό τρόπο: Punch! για να σχεδιάσετε ένα σπίτι υ...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει πέντε εναλλακτικούς τρόπους να αξιοποιήσετε τον ελέυθερο σας χρόνο με δημιουργικό τρόπο: Punch! για να σχεδιάσετε ένα σπίτι υπόδειγμα, Piano Suite για να μάθετε πιάνο σε χρόνο ρεκόρ, Ulead Photo Explorer για να βάλετε σε τάξη τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας, Rosetta Stone για να μάθετε γλώσσες και Typing Instructor Deluxe για γρήγορη πληκτρολόγηση!
Punch! Professional Home Design Platinum Suite








Το Punch! είναι η καλύτερη λύση αν θέλετε να πειραματιστείτε με τον εσωτερικό σχεδιασμό, την αναδιαμόρφωση της κουζίνας σας, ή να σχεδιάσετε από το μηδέν το σπίτι σας και να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε ένα μηχανικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε αλλαγές στο χρώμα, την υφή, ακόμη και το μέγεθος των αντικειμένων όπως μια βιβλιοθήκη ή να δείτε απλώς πως ένα άλλο έπιπλο ταιριάζει δίπλα της. Μια εντυπωσιακή εφαρμογή είναι το Hands-On Real Model που δίνει τη δυνατοτητα εκτυπώσεων σε χαρτί ή χαρτόνι ώστε να μπορείτε να φτιάξετε ένα πραγματικό μοντέλο του σπιτιού σας.



Κατεβάστε το Punch!
εδώ (δοκιμή)




Piano Suite Premier








Εάν θέλετε να μάθετε πιάνο απλά, εύκολα και χωρίς την ενοχλητική μουσική θεωρία η ψηφιακή «ουρά» του Premier είναι η καταλληλότερη. Τα μαθήματα γίνονται με έναν εύληπτο τρόπο και χωρίζονται σε επίπεδα ικανότητας. Παράλληλα μπορείτε να μάθετε να διαβάζετε παρτιτούρες και να γράφετε μουσική.



Κατεβάστε το Piano Suite Premier
εδώ (αγορά)




Ulead Photo Explorer 8.5








Το Ulead Photo Explorer 8.5 είναι το ευκολότερο πρόγραμμα για την οργάνωση υποστηρίζοντας όλους του τύπους αρχείων φωτογραφία, βίντεο και μουσικής. Στις λειτουργίες περιλαμβάνονται και η εισαγωγή ετικετών, η ανταλλαγή μέσω mail, διαδικτύου ή εκτυπώσεων. Παράλληλα διαθέτει και μια εμπεριστατωμένη εφαρμογή για την επεξεργασία των φωτογραφιών.



Κατεβάστε το Ulead Photo Explorer 8.5
εδώ (δοκιμή)




Rosetta Stone








Θέλετε να μάθετε ξένες γλώσσες είτε για να επεκτείνετε το βιογραφικό σας είτε γιατί σκοπεύετε να ταξιδέψετε; Η σειρά Rosetta Stone χρησιμοποιεί για εξελιγμένη τεχνική σύνδεσης εικόνας και λόγου ώστε να αποφύγετε τη γραμματική, το συντακτικό, το λεξιλόγιο και την απομνημόνευση. Είναι ο τρόπος που τα παιδιά μαθαίνουν τη μητρική τους γλώσσα με πολύ άμεσα και διαρκή αποτελέσματα.



Κατεβάστε το Rosetta Stone 8
εδώ (αγορά)




Typing Instructor Deluxe








Η γρήγορη δακτυλογράφηση με τυφλό σύστημα σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Και όπως πολλές άλλες δεξιότητες μπορείτε να την αναπτύξετε μέσω λογισμικού. Ένα από αυτά είναι το Typing Instructor Deluxe που απευθύνεται σε όλους από παιδιά μέχρι επαγγελματίες. Αν σας φαίνεται βαρετό δείτε το σαν παιχνίδι και προσπαθήστε για high score.



Κατεβάστε το Typing Instructor Deluxe
εδώ (δοκιμή)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα