Έχει πάρει φόρα το Twitter

default image

Για τη δυναμική και τη φόρα που έχει πάρει το micro-blogging σάιτ Twitter τα έχουμε ξαναπεί. Θυμίζει την πορεία του Facebook

Remi Gaillard

Είναι ο καλλιτέχνης της αναρχίας. Οι φάρσες του έχουν καταγραφεί στα πιο αστεία βίντεο του διαδικτύου. Τον ξέρουμε από τις προπονήσεις του για τους
Ολυμπιακούς Αγώνες , σαν
Ρόκι , σαν
Καγκουρό . Δείτε
εδώ ένα από τα τελευταία του και
εδώ το επίσημο σάιτ του.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
H Ελευθεροτυπία για το Μεγάλος μπΕΛ.ΑΣ.

MacGyver
Το πόσο έχουν στερέψει στο Χόλιγουντ είναι γνωστό. Το τελευταίο δείγμα αυτής της κατάστασης είναι πως ετοιμάζονται να κάνουν ταινία τον αγαπημένο ήρωα της δεκαετίας του 1980, ΜακΓκάιβερ. Ενδιαφέρον πάντως έχει η λίστα με όλα τα κόλπα που έκανε στην πετυχημένη σειρά.

Η φωτογραφία
Είναι τέχνη .

Twitter
Για τη δυναμική και τη φόρα που έχει πάρει το micro-blogging σάιτ Twitter τα έχουμε ξαναπεί. Θυμίζει την πορεία του Facebook (που πλέον αριθμεί 175 εκατ. χρήστες) και αυτή τη στιγμή έχει περίπου 5 εκατ. χρήστες ανά τον κόσμο. Πολλοί ξένοι διάσημοι το χρησιμοποιούν κατά κόρον, αλλά στην Ελλάδα προς το παρόν δεν γνωρίζει μεγάλες δόξες (εξαιρούνται βέβαια οι Freddos , SPORT 24 , Adartist , Κουρκούτι ) όμως σε λίγο καιρό όλοι θα σας ρωτούν (όπως με το Facebook), ‘Είσαι στο Twitter;’.
H άχρηστη πληροφορία της ημέρας για το Twitter , το λογότυπο με το πουλάκι στην κεντρική σελίδα κόστισε στους ιδιοκτήτες του σάιτ 6 δολάρια…

Στη Γαλλία
Δεκάδες χιλιάδες σάιτ και εκατοντάδες χιλιάδες ιστοσελίδες έχουν “ βαφτεί μαύρα ” σαν τρόπος αντίδρασης στο γαλλικό νόμο που είναι στα σκαριά και λέει πως οι χρήστες που κατεβάζουν ταινίες, τραγούδια κλπ. παράνομα από το διαδίκτυο, θα δέχονται 2 προειδοποιήσεις και μετά αν συνεχίζουν το downloading θα τους κόβεται το ίντερνετ για ένα χρόνο. Μακριά από μας τέτοιες αντιδημοκρατικές μέθοδοι.

Στη Σουηδία
Την ίδια ώρα, το σουηδικό κόμμα The Swedish Pirate Party ετοιμάζεται να πάρει μέρος στις Ευρωεκλογές.

Τρίχες και μουσική
Δείτε εδώ μια λίστα του Yahoo! για τα χειρότερα κουρέματα ανθρώπων της μουσικής. Στην κορυφή φυσικά, μέλη των Prodigy και Tokio Hotel.

Φωτό της ημέρας

Στιγμιότυπο από καμπάνια της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης που προσπαθεί να πείσει τους πολίτες της χώρας να πληρώνουν τους φόρους τους.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα