Όχι Βενιζέλου στην πρόταση Σαμαρά για την ΕΡΤ, όχι και από τη ΔΗΜΑΡ

Όχι Βενιζέλου στην πρόταση Σαμαρά για την ΕΡΤ, όχι και από τη ΔΗΜΑΡ
ΑΘΗΝΑ-Συνάντηση στη Βουλή ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα της ΕΡΤ.(EUROKINISSI) Eurokinissi

Τόσο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και η ΔΗΜΑΡ εμφανίζονται να λένε σαφές όχι στην πρόταση Σαμαρά, το βράδυ της Παρασκευής, για μεταβατική λειτουργία της ΕΡΤ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται να προσθέτει έναν ακόμα βάρος στους ώμους του Α. Σαμαρά, με το όχι που φέρεται να λέει στην πρότασή του για μεταβατική λειτουργία της ΕΡΤ.

“Το ΠΑΣΟΚ έχει δημόσια διατυπώσει τη θέση του, με απόλυτη σαφήνεια. Η δήλωση του κ. Σαμαρά δεν συνιστά ανταπόκριση σε αυτά που έχει πει το ΠΑΣΟΚ” ήταν το άτυπο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, κύκλοι της Ιπποκράτους σχολίαζαν:

“Τι μας λένε τώρα; Οτι έκαναν λάθος και ότι οι αλλαγές στην ΕΡΤ μπορούν, τελικά, να γίνουν με την κρατική ραδιοτηλεόραση σε λειτουργία;”.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι ασύνδετα με την έμμεση πρόσκληση νωρίτερα του κ. Σαμαρά προς τον Ε. Βενιζέλο αλλά και το Φώτη Κουβέλη, όταν ανέφερε ότι επιθυμεί “να προχωρήσει απρόσκοπτα η συνεργασία τους” και να “αποφευχθούν περιπέτειες για το λαό”.

Αμετακίνητη όμως παραμένει στη στάση της και η ΔΗΜΑΡ.

“Η ΔΗΜΑΡ ζητά την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με πλήρες πρόγραμμα!” έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

“Όλες οι αλλαγές-αναδιαρθρώσεις με την ΕΡΤ ανοιχτή. Άμεση άρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου”, σημείωσε .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα