Mr. Mega Skin

default image

Το να απομονώνεις σκηνές από σειρές και να τις ράβεις όλες μαζί δείχνοντας τελικά μια σοφτ τσόντα, δεν είναι κολακευτικό για το Mega

Social

Τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα σύμφωνα με Alexa και Google Trends σε ένα
χάρτη . Για Ελλάδα και Facebook δεν συζητάμε.

27
Διαβάστε εδώ  τα πάντα για τον Μαραθώνιο.

E.T
Αύριο Δευτέρα επιστρέφει ο πολύπαθος Ελεύθερος Τύπος. Καλή αρχή για ακόμα μα φορά.

Βραβεία ΠΣΑΠ – nova
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των καλύτερων του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Μεταξύ άλλων θα βραβευθούν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος ξένος, ο καλύτερος προπονητής κλπ.

MEGA SEX
Σαφώς και το είδαμε. Μια καλή ευκαιρία να δεις πλήθος ερωτικών σκηνών με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς (μπόνους βουλευτές και υφυπουργούς). Πέρα από την πλάκα πάντως, το να απομονώνεις σκηνές από σειρές και να τις ράβεις όλες μαζί δείχνοντας τελικά μια σοφτ τσόντα, δεν είναι κολακευτικό για το Mega και τίμιο για τους ηθοποιούς που εκτός των άλλων πολλοί από αυτούς συνεργάζονται ακόμα με το σταθμό. Όλα αυτά ενώ παράλληλα παίζει μια μάλλον περίεργη λεσβιακή ιστορία. Το MEGA έγινε ο Mr. Skin της ελληνικής TV και δεν του πάει καθόλου.

Κυριακάτικες
Μετά από πολύ καιρό, το Πρώτο Θέμα πούλησε 300 χιλ. φύλλα και ήταν ο μεγάλος νικητής της περασμένης εβδομάδας. Στη δεύτερη θέση κατάφερε να πλασαριστεί η νεοφερμένη Veto με 200 χιλ. τρίτο το Βήμα με 160 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν Real News με 152, Ελευθεροτυπία με 148, Έθνος με 140, Καθημερινή με 112 χιλ. φύλλα. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 82 χιλ.

ΑΝΤ1
Φάρσες για βόμβα και στο X-Factor και στο Γιούρι Γκέλερ. Το αστείο που είχε την τιμητική του χθες στο Twitter ήταν το ‘καλά τόσοι μένταλιστ μαζεμένοι, ούτε ένας δεν διαισθάνθηκε αν ήταν φάρσα ή όχι;’.

Τα απαγορευμένα
Δείτε μια συλλογή με διαφημίσεις που κόπηκαν από περιοδικά.

Oversharers
Άνθρωποι που νοιώθουν την ανάγκη να λένε πράγματα για τη ζωή τους λίγο παραπάνω από ότι ίσως θα έπρεπε.

Τηλεθέαση
Ίδια γεύση με την περασμένη εβδομάδα και πρωτιά για το MEGA με ποσοστό 20,4% για το διάστημα 26 Οκτ. με 1 Νοε. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 14,7%, ALPHA με 13,8%, ALTER με 11,6%, STAR με 8,9%, ΝΕΤ με 8,7%. Ακόμα, ΕΤ3 με 4,2%, ΣΚΑΪ με 3,6% και ΕΤ1 με 3,2%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ελευθεροτυπία  και Υπουργοι στην TV.

Όταν οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης ανακάλυψαν το διαδίκτυο
Μόνο ο Τέρενς Κουΐκ δεν έχει φτιάξει ειδησεογραφικό σάιτ. Από χθες το newsit του Νίκου Ευαγγελάτου είναι στον αέρα σε beta μορφή.

Διαφημίσεις
Σε λάθος μέρος .

20
Το MEGA ( http://www.megatv.com/20/ ) γιορτάζει τα 20 του χρόνια με ψηφοφορίες και πλήθος εκπομπών, ενώ ο ΑΝΤ1 ( http://www.antenna.gr/20/ ) ασχολείται με αυτούς που γεννήθηκαν την ίδια μέρα που βγήκε ο σταθμός στον αέρα.

Φωτό της ημέρας

Άρης, ο πλανήτης wallpaper .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα