Η ΕΣΗΕΑ κάνει παρατηρήσεις

default image

Η ΕΣΗΕΑ αντέδρασε για τον χειρισμό από τα ΜΜΕ του θέματος με τα παιδιά των πολιτικών που έχουν μπλεξίματα. Τρέμουν οι παρανομούντες δημοσιογράφοι

Καθημερινή

Στις 4 Νοεμβρίου κάνει την πρώτη εμφάνιση το νέο ένθετο ανδρικό περιοδικό της Καθημερινής ‘G K’ (από το ‘Gentlemen Καθημερινή’). Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

Σκάι

Εδώ είναι το σάιτ της εκπομπής του Σκάι, ‘Νέοι Φάκελλοι’.

Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα
Την Πέμπτη στις 22.00 ξεκινά για 12η χρονιά η εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου, ‘Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα’. Θέμα της πρώτης εκπομπής, ο Τσε Γκεβάρα και η κατάσταση στη Βολιβία σήμερα.

ΕΣΗΕΑ

Η ανεξάρτητη αρχή αντέδρασε για τον τρόπο χειρισμού, από ορισμένα μίντια, του θέματος με τα παιδιά των πολιτικών που έχουν μπλεξίματα (ληστεία, ναρκωτικά). Αντέδρασε επίσης για τις “ιατρολογίες” που δίνουν και παίρνουν στο θέμα υγείας του Αρχιεπισκόπου.  Κοκκίνισαν τα αυτιά των εμπλεκομένων δημοσιογράφων και δεν θα το ξανακάνουν.

Votre Beaute

Από το επόμενο τεύχος (11 Νοεμβρίου), το περιοδικό Votre Beaute θα κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα (κάθε 2η Κυριακή του μήνα).

Στο Ιράκ

Άλλος ένας δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός στο Ιράκ. Ήταν Ιρακινός και εργαζόταν για την Washington Post. Μαζί λοιπόν με τον Salih Saif Aldin, από το 2003 όπου και έγινε η αμερικανική εισβολή, έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 160 δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι σε μίντια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Αυριανή και οι μαϊμούδες…

Σινεμά
Τα Χριστούγεννα θα κάνει πρεμιέρα το νέο φιλμ του Μάικ Νίκολς, Charlie Wilson’s War . Με τα χρυσωρυχεία Τομ Χανκς και Τζούλια Ρόμπερτς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν σε ρόλο κλειδί (υποδύεται τον πράκτορα της CIA, Γκαστ Αβράκωτος, ναι όπως σας το λέμε), η ταινία αναμένεται να σκίσει.

Μπάλα

Εντάξει με τη Βοσνία. Με τη Τουρκία; Την Τετάρτη στις 20.30 στο MEGA.

Η Google τρελάθηκε
Εκεί που βλέπαμε πως η χωρητικότητα του Gmail μας είναι γύρω στα 2.700 ΜΒ, ξαφνικά άλλαξε και έγινε 3.300 ΜΒ. Να ‘ναι καλά η κοπέλα.

Φωτό της ημέρας

Σήμερα 15 Οκτωβρίου είναι η περίφημη ‘ blog action day ‘. Σήμερα οι απανταχού μπλόγκερς καλούνται να συζητήσουν και να ποστάρουν (sic) τις ιδέες τους και τους προβληματισμούς τους για την καταστροφή του περιβάλλοντος. Καλά όλα αυτά αλλά ας αρχίσουμε από τα βασικά: Ανακύκλωση κάνουμε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα