”After Earth”. O Μ. Νάιτ Σιάμαλαν κάνει ”ένα ντοκιμαντέρ για το μέλλον της Γης”

”After Earth”. O Μ. Νάιτ Σιάμαλαν κάνει ”ένα ντοκιμαντέρ για το μέλλον της Γης”

O Γουίλ Σμιθ και ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν δημιουργούν ένα ντοκιμαντέρ για το μέλλον της Γης. Το ''After Earth'' λοιπόν, οφείλει να κερδίσει τους φαν του από την αρχή

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

O Γουίλ Σμιθ και ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν δεν πέρασαν από το comic-con το Σαββατοκύριακο, όμως η Sony παρουσίασε το ”After Earth”, δοκιμαζοντας να δημιουργήσει ένα πρώτο buzz για το επόμενο υποψήφιο blockbuster του κάποτε δημοφιλή σκηνοθέτη.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλοί που να πιστεύουν ακόμη στον M. Νάιτ Σιάμαλαν, κάτι που μάλλον έγινε σαφές όταν αρκετοί γιούχαραν όταν ακούστηκε το όνομά του στην αίθουσα του Comic-Con.

Ο ίδιος δεν ήταν εκεί για να το ακούσει βεβαίως, όμως η αντίδραση των fanboys είναι ενδεικτική για το σημερινό status του σκηνοθέτη της ”Εκτης Αίσθησης” σε μια μεγάλη μερίδα του κοινού. Το ”After Earth” λοιπόν, οφείλει να κερδίσει τους φαν του από την αρχή.

Στην παρουσίαση της ταινίας η Sony έδειξε ένα behind the scenes βίντεο, το οποίο περιείχε σκηνές από τα γυρίσματα με τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς να μιλούν για το φιλμ και τον Σιάμαλαν να λέει ότι αντιμετωπίζουν την ταινία σαν ”ένα ντοκιμαντέρ για το μέλλον της Γης”.

Διαβάστε περισσότερα για το ντοκιμαντέρ στο Flix

Δείτε μία εναλλακτική ιστορία του πλανήτη μας στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Τα επόμενα κινηματογραφικά σχέδια της Marvel

* O Τζος Γουίντον μιλά από το Comic-Con

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα