Game 24: Free Games για όλους – 21

Game 24: Free Games για όλους – 21

Πέσαμε σε φαράγγια, πολεμήσαμε με τέρατα, οδηγήσαμε νταλίκα, σώσαμε πριγκίπισσες και φυσικά κατακτήσαμε την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Άλλη μία περιπ...

Πέσαμε σε φαράγγια, πολεμήσαμε με τέρατα, οδηγήσαμε νταλίκα, σώσαμε πριγκίπισσες και φυσικά κατακτήσαμε την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Άλλη μία περιπετειώδης βόλτα στο Game 24 μόλις έλαβε τέλος.
Premiere League Foosball













Μπάλα, μπάλα, μπάλα… Σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς κινείται όλη η Ευρώπη, κυρίως λόγω Εuro 2008, σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς κινείται και το Game 24. Όχι όμως σε αυτούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά εκείνους της Πρέμιερ Λιγκ.



Διάλεξε την αγαπημένη σου ομάδα στην Πρέμιερσιπ και κατέκτησε την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος στο παραδοσιακό αλλά και… εξελιγμένο ξύλινο ποδοσφαιράκι. Επέλέξε σύστημα και πέτυχε όσο περισσότερα γκολ μπορείς στο δρόμο για την κορυφή και την καταξίωση.



Παίξε Premiere League Foosball
εδώ




Canyon Shooter







Λοκατζής… Πετάς με το ελικόπτερο, φοράς το αλεξίπτωτο, γεμίζεις το όπλο, βουτάς στο κενό και… καλή τύχη! Στο Canyon Shooter η αποστολή σου δεν είναι άλλη από το να καταφέρεις να φτάσεις σώος και αβλαβής (σχεδόν) στο έδαφος. Πως; Μα φυσικά εξοντώνοντας τους εχθρούς που θα συναντήσεις κατά τη διάρκεια της πτώσης σου στο φαράγγι.



Χρησιμοποίησε όλα τα όπλα που θα αποκτήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα προσπάθησε να πάρεις όλα τα upgrades που θα συναντήσεις. Προσοχή!!! Απέφυγε τους τεράστιους ανεμιστήρες που βρίσκονται εκεί μόνο και μόνο για να δυσκολέψουν την πτώση σου αλλά και το σημάδι σπυ. Παιχνίδι που θυμίζει σε πολλά το κλασικό coin up commando και που θα μπορουσε χωρίς δεύτερη σκέψη να χαρακτηριστεί εξίσου διασκεδαστικό.



Παίξε Canyon Shooter
εδώ




Doomland 2154









Kill em all… Βρίσκεσαι στο έτος 2154. Στόχος… να παραμείνεις ζωντανός! Τέσσερα όπλα στην κστοχή σου και αρκετά power ups κατά τη διάρκεια της κάθε πίστας θα σε βοηθήσουν να το υλοποιήσεις, διατηρώντας παράλληλα την υγεία σου σκύβοντας όταν οι εχθροί σε πυροβολούν.



Ανθρωπόμορφοι εχθροί, αρκετή δόση δράσης και ικανοποιητικά γραφικά δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό στο φουτουριστικό Doomland 2154 ,

παιχνίδι που υπόσχεται αρκετές ώρες ευχάριστου και ποιοτικού gaming, ειδικότερα για τους fan των first person shooter.



Παίξε Doomland 2154
εδώ




Gemstone Castle









Πριγκιπικό παιχνίδι… Παραμυθένιο puzzle; Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το Gemstone Castle. Σκοπός είναι να μπορέσετε να… ανοίξετε το δρόμο και να οδηγήσετε τον ήρωα (πρίγκιπα) δίπλα στην πριγκίπισσα ταιριάζοντας τους πολύτιμους λίθους που τους χωρίζουν για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο.



Δημιουργήστε τριάδες (τουλάχιστον) από όμοια πετράδια προς κάθε κατεύθυνση, εκτός από διαγώνια και πάρτε έξτρα βαθμούς ανάλογο με το χρόνο που σας πήρε να ολοκληρώσετε την κάθε πίστα έχοντας. Συμπέρασμα της τελευταίας πρότασης; Το νου σας στο χρόνο…



Παίξε Gemstone Castle
εδώ




18 Wheeler 2









Άρση της απεργίας… Η απεργία των οδηγών φορτηγών ανήκει στο παρελθόν, οπότε μπορούμε όλοι να πέσουμε και πάλι με τα μούτρα στο 18 Wheeler 2. Πάρκαρε το φορτηγό σου σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, ανάλογα με τις απιτήσεις της κάθε πίστας και τέσταρε τις οδηγικές σου ικανότητες σε λεωφόρους.



Προσοχή όμως διότι το τρακάρισμα απαγορεύεται δια ροπάλου. Αν πάλι προκύψει η άτυχη στιγμή τότε το επόμενο που θα δεις να αναγράφεται στην οθόνη σου είναι… GAME OVER!



Παίξε 18 Wheeler 2
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα