Καβγάς Γεωργιάδη – ΓΣΕΕ: “Τα καλσόν να προσέχετε στην ΝΔ από τις σκληρές διαπραγματεύσεις”

Καβγάς Γεωργιάδη – ΓΣΕΕ: “Τα καλσόν να προσέχετε στην ΝΔ από τις σκληρές διαπραγματεύσεις”

Τηλεοπτικός καβγάς Α. Γεωργιάδη με τον γεν. γραμματέα της ΓΣΕΕ Ν. Κουτσιούκη. Αμφισβητεί τις διαπραγματεύσεις της ΝΔ ο δεύτερος. Δείτε το βίντεο - απόσπασμα με το τι ειπώθηκε (Vid)

Διαξιφισμούς και έντονο τηλεοπτικό καβγά έστησαν το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με τον γενικό γραμματέα της ΓΣΕΕ Νίκο Κιουτσούκη, ενόψει της δύσκολης αυριανής ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο που περικόπτει περαιτέρω μισθούς και συντάξεις και έχει ήδη προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ANT1 όταν ο κ.Γεωργιάδης αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε “Δεν είναι υπό εκβιασμό η κυβέρνηση Σαμαρά, έκανε σκληρή διαπραγμάτευση. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαπραγμάτευση, να πάτε για πρωθυπουργός”, και με τον κ. Κιουτσούκη να του απαντάει “Τα καλσόν να προσέχετε”.

Αμέσως άναψαν τα αίματα με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά στον γενικό γραμματέα της ΓΣΕΕ και μάλιστα σε έντονο ύφος:

“Είστε και Νεοδημοκράτης, ντροπή σας. Αυτά τα περί καλτσόν για τον πρωθυπουργό της χώρας, δεν σας τιμούν. Εμείς οι δεξιοί παραμένουμε κύριοι. Πάω παντού εκτός από Εξάρχεια. Και σας καλώ να έρθετε μαζί μου. Νομίζετε ότι έχουμε λεφτά και δεν σας τα δίνουμε. Ε μάθετε λοιπόν, πως δεν έχουμε λεφτά, τι να κάνουμε τώρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα