Λογαριασμός με ιστορία

Λογαριασμός με ιστορία

Κάτοχος πορνογραφικής ιστοσελίδας ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του λογαριασμού στο Twitter του Ισραήλ, ο οποίος πλέον πέρασε στη δικαιοδοσία της κυβέρνησης. Ήθελε να τον παραχωρήσει, καθώς δεχόταν χιλιάδες μηνύματα από αντισημίτες

Το Ισραήλ, έστω και αργά πέρασε το κατώφλι των κοινωνικών δικτύων. Ωστόσο, ο λογαριασμός του Ισραήλ στο Twitter @Israel κουβαλά μακρά ιστορία πίσω του.

Σύμφωνα, με τη εφημερίδα New York Times, αρχικός ιδιοκτήτης του λογαριασμού με όνομα @Israel ήταν ο Μελέντεζ ο οποίος ήταν διαχειριστής πορνογραφικής ιστοσελίδας.

Απέκτησε τον λογαριασμό το 2007  και αποδείχτηκε μεγάλος μπελάς αφού βομβαρδιζόταν από “τιτιβίσματα” αντισημιτών, που πλήθαιναν ανάλογα με την πολιτική επικαιρότητα.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ επικοινώνησε με τον Μελέντεζ που κατοικεί στο Μαιάμι της Φλόριντα, και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του λογαριασμού.

Ο Μελέντεζ, ήθελε να απαλλαγεί από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, έτσι, κατέληξαν σε συμφωνία και  πέρασε στο υπουργείο. Τώρα χρησιμοποιείται για να δημοσιεύονται πληροφορίες σχετικά με ζητήματα της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα