Anytime Health Value: Με κορυφαία κάλυψη σε ιδιωτικά νοσοκομεία & μοναδικές υπηρεσίες υγείας!

Anytime Health Value: Με κορυφαία κάλυψη σε ιδιωτικά νοσοκομεία & μοναδικές υπηρεσίες υγείας!

Με το νέο και πρωτοποριακό πρόγραμμα Anytime Health Value, μπορείτε να νιώθετε ήσυχοι, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχείτε για τίποτα

Όλοι θα θέλαμε σε ένα ενδεχόμενο περιστατικό με την υγεία μας να μας απασχολούν λιγότερο σημαντικά θέματα και όχι εκείνα που αφορούν τη νοσηλεία μας.

Με το νέο και πρωτοποριακό πρόγραμμα Anytime Health Value, μπορείτε να νιώθετε ήσυχοι, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχείτε για τίποτα, καθώς είναι ένα πρόγραμμα με σύγχρονη αντίληψη στην ασφάλιση υγείας, που σας εξασφαλίζει ποιοτική ιατρική φροντίδα και ολοκληρωμένη νοσοκομειακή κάλυψη.

Το Anytime Health Value καλύπτει τη νοσηλεία σας σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία και επιπλέον σας παρέχει μοναδικές καλύψεις. Τώρα μπορείτε να έχετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας για εσάς και την οικογένειά σας και μάλιστα με ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα.

Οι καλύψεις του προγράμματος περιλαμβάνουν:

  • Κάλυψη εξόδων νοσηλείας, σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας, μέχρι €500.000.

  • Κάλυψη εξόδων οπουδήποτε στο εξωτερικό, μέχρι €500.000.

  • Αμοιβές γιατρών και χειρουργικές επεμβάσεις.

Αλλά και:

  • Ετήσιο δωρεάν check up, σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

  • Άμεση ιατρική βοήθεια, 24 ώρες το 24ωρο, σε Ελλάδα & εξωτερικό. Σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, σας παρέχει ιατρικές συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και μεταφορά στο πλησιέστερο ενδεδειγμένο νοσοκομείο με το κατάλληλο μέσο.

Τα ασφάλιστρα του Anytime Health Value είναι πολύ οικονομικά. Ξεκινούν, για παράδειγμα, μόνο από €29 το μήνα, για άνδρες – γυναίκες 30 ετών ενώ είναι μόλις €16 το μήνα για παιδιά μέχρι 15 ετών!

Με την Anytime η νοσηλεία γίνεται απλή υπόθεση!

Για να μάθετε περισσότερα και να πάρετε προσφορά μπείτε στο www.anytime.gr

Σημείωση: Τα ασφάλιστρα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα