Καταρρέει ο μύθος

default image

Με 120 σεξουαλικές επαφές το χρόνο τη βγάζουν οι Γάλλοι, σύμφωνα με έρευνα έγκυρου ινστιτούτου που διαπιστώνει ότι η ερωτική ζωή Γάλλων και Γαλλίδων βαδίζει από το κακό στο χειρότερο

Γκρεμίζεται συθέμελα η θεωρία του Γάλλου εραστή καθώς περισσότερα από τα δυο τρίτα των ζευγαριών στη χώρα έχουν κακή σεξουαλική ζωή.

Η θεωρία περί υπέρ σεξουαλικότητας των Γάλλων καταρρίπτεται μετά από πρόσφατη έρευνα που έγινε από το Ινστιτούτο για την Κοινή Γνώμη.

Οι μέχρι πρότινος ρομαντικές, γεμάτες ορμές και διάθεση για σεξουαλικό παιχνίδι Γαλλίδες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο  δικαιολογίες του τύπου “έχω πονοκέφαλο”, “είμαι κουρασμένη”, “θα μας ακούσουν τα παιδιά”, για να αποφύγουν να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στους άνδρες όπου  σχεδόν ο ένας στους έξι  είπε ότι επικαλέστηκε παρόμοιες δικαιολογίες για να αποφύγει το σεξ. Έτσι οι Γάλλοι κατρακύλησαν στην ενδέκατη θέση του καταλόγου με τις περισσότερες σεξουαλικές επαφές το χρόνο που είναι πλέον μόλις 120.

Η έρευνα διεξήχθη σε περισσότερα από 1000 άτομα τα οποία απάντησαν στις ερωτήσεις για τη σεξουαλική τους ζωή. Στη  χώρα που συνδέθηκε όσο καμία άλλη με το “γαλλικό φιλί” τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά καθώς οι πολίτες πάσχουν από  απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας, επισημαίνει ο ανταποκριτής του BBC στο Παρίσι Ντέιβιντ Τσάζαν.

Πάντως όλα αυτά ήταν γνωστά καθώς χαριτολογώντας οι Γάλλοι μεταξύ τους λένε le coup de dimanche- Το κτύπημα της Κυριακής… 

Βέβαια οι Γάλλοι δεν πρέπει να ανησυχούν για τη βελτίωση της ερωτικής τους ζωής καθώς η φαρμακευτική εταιρία που ζήτησε να διεξαχθεί η έρευνα επισημαίνει ότι θ’ αρχίσει σύντομα εκστρατεία ενημέρωσης  για τα ζευγάρια στη Γαλλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα