Όλοι μέλη στο Facebook

default image

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Facebook οι εγγεγραμμένοι χρήστες που δηλώνουν Έλληνες είναι πλέον 1,36 εκατομμύρια

NET

Από τις 23 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 23.15 η ΝΕΤ θα προβάλει τα 15 αυτοτελή επεισόδια της νέας σειράς της κρατικής τηλεόρασης, ‘Η Μεγάλη Αλλαγή’. Σύμφωνα με το Δ.Τ πρόκειται για μια ιστορική σειρά που προετοιμάστηκε για δύο χρόνια και εξετάζει το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα στη χώρα μας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος . Έξι εκατ. άνεργοι στην Ε.Ε. Σε ΗΠΑ, Ινδία και Κίνα να δείτε τι γίνεται.

ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 ως γνωστό εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των νέων ταινιών της Paramount Pictures καθώς επίσης και της Dreamworks. Κάθε Κυριακή λοιπόν θα συνεχίσει με το ‘Back 2 Back’ και μεταξύ άλλων θα προβάλλει τα φιλμ Transformers, Cloverfield, Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους, Τροπική καταιγίδα, Shrek o 3oς, Kung Fu Panda.

Facebook
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Facebook οι εγγεγραμμένοι χρήστες που δηλώνουν Έλληνες είναι πλέον 1,36 εκατ. Από αυτούς οι 693 χιλ. είναι άντρες και οι 598 χιλ. γυναίκες (οι υπόλοιποι 70 χιλ. χρήστες δεν δηλώνουν φύλο). Όσο αφορά τις σχέσεις, 180 χιλ. δηλώνουν πως έχουν μία, 22 χιλ. πως είναι αρραβωνιασμένοι, 115 χιλ. πως είναι παντρεμένοι και 246 χιλ. πως είναι εργένηδες.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις
Το τεύχος του περιοδικού BBC Focus που κυκλοφορεί περιέχει τις 101 πιο σημαντικές ερωτήσεις μαζί βέβαια με τις απαντήσεις. Για παράδειγμα, ‘What would happen if there were no Moon?’, ‘Do fish drink?’, ‘Why do identical twins have different fingerprints?’. Μπορείτε να τις δείτε σε πέντε μέρη χάρη στην Telegraph:
1. 1-20
2. 21-40
3. 41-60
4. 61-80
5. 81-101
Ρίξτε μια ματιά, μερικές έχουν ενδιαφέρον.

Mediablog
Δύο χρόνια κλείνει αυτές τις μέρες, ένα από τα καλύτερα μπλογκ στη χώρα μας με μιντιακά νέα, το Mediablog . Πολλές ευχές από εμάς και καλή συνέχεια.

ALPHA
‘Μηχανή του Χρόνου’ τέλος. Η καλή νοσταλγική εκπομπή του Alpha με τον Χρίστο Βασιλόπουλο κόπηκε. Επόμενος…

Φωτογραφία
Οι πιο κοινές φωτογραφίες είναι αυτές όπου αποτυπώνονται οι οικογενειακές στιγμές. Διαβάστε εδώ περισσότερα και πάρτε μέρος στο νέο φωτογραφικό διαγωνισμό του DPGR.

Facebook 2
Τώρα και στα Αραβικά. Η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης λανσάρισε την αραβική της έκδοση και γιατί να μην το κάνει όταν από τα 250 εκατ. ανθρώπων που μιλούν αραβικά τα 50 εκατ. είναι χρήστες του διαδικτύου. Ήδη άλλωστε το Facebook έχει τουλάχιστον 900 χιλ. εγγεγραμμένους χρήστες από τον Αραβικό κόσμο.

Βήμα
Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό της εφημερίδας ‘Το Βήμα’, τη λίστα με τους πιθανούς στόχους τρομοκρατών όπως τη συνέταξε η Αστυνομία.

Δυστυχώς πάλι τα ίδια
Ένα , δύο .

Φωτό της ημέρας
Οι οικολόγοι τί θα πουν γι’ αυτό; Πόσοι Κέρμιτ δολοφονήθηκαν για να ντυθεί το μοντέλο;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα