Media: Το έχει ο Καπουτζίδης

default image

Οι καλύτερες ατάκες του Homer Simpson. Το νέο τρέιλερ του The Road. O Google Chrome έχει πλέον το 3,6% της αγοράς και 30 εκατ. χρήστες

ΣΚΑΪ

Ο 27ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών θα καλυφθεί ζωντανά από τον Σκάι. Την Κυριακή από τις 08.30.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
The Match  και Ντροπή σας.

Days of the Dead

Δεν πρόκειται για νέα ταινία του Τζορτζ Ρομέρο αλλά για το καταπληκτικό νέο φωτογραφικό αφιέρωμα του  Boston.com . Στη Νο. 8 οι Chewbacca και Stormtrooper είναι πιθανότατα πραγματικοί φρουροί του Ομπάμα.

Πρωταγωνιστές

Ένα ενδιαφέρον αποκλειστικό έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης την Κυριακή στις 23.15 (MEGA). H Κωνσταντίνα Κούνεβα στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη, από το δωμάτιο του Ευαγγελισμού όπου ακόμα νοσηλεύεται.

MEGA 20
Οι νικητές στις κατηγορίες ‘Αγαπημένη Οικογενειακή Κωμωδία’ και ‘Τρέιλερ’ είναι οι ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’ και ‘Κλείσε τα μάτια’ αντίστοιχα. Πρέπει να αναφερθούμε και στον Γιώργο Καπουτζίδη. Εκτός από πολύ καλός σεναριογράφος είναι και πολύ καλός παρουσιαστής. Μπορεί σε Eurovision και άλλα παρόμοια να μην φάνηκε, στο συγκεκριμένο όμως πρόγραμμα με λίγες και καλές ατάκες και έξυπνο χιούμορ δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό από άλλα και άλλους που έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση. Είναι από τους λίγους ανθρώπους του χώρου που μπορεί να αυτοσαρκάζεται χωρίς να γελοιοποιείται.

The Simpsons
Οι καλύτερες ατάκες του Homer Simpson. Αυτή τα λέει όλα: “Just because I don’t care doesn’t mean I don’t understand.”.

Mac OS
Από το System 1.0 στο Snow Leopard. Η εξέλιξη σε 55 φωτογραφίες.

Ο καιρός
Τι καιρό έχει; Τι θα φορέσουμε; Ο Ομπάμα ξέρει . Έχει και άλλους χαρακτήρες, όπως την Αντζελίνα και τον House, ενώ μπορείτε να αλλάξετε βέβαια και την πόλη.

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με το ComputerWorld , ο Google Chrome έχει πλέον το 3,6% της αγοράς και 30 εκατ. χρήστες.
Ο IE είναι στο 64,7%, ο Firefox στο 24%, ο Safari στο 4,4% και ο Opera στο 2,17%.

Σινεμά
Το νέο τρέιλερ του The Road. Πριν το δείτε στον κινηματογράφο, διαβάστε το βιβλίο.

Φωτό της ημέρας
Η Κέλι Μπρουκ προμοτάρει το θεατρικό Calendar Girls. Εδώ το Πριν και Μετά την επεξεργασία (η αριστερή φωτό ενόχλησε, οπότε μεγάλωσαν τα γλυκάκια).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα