Νέο Playstation 3

Νέο Playstation 3

Στις 12 Οκτωβρίου αναμένεται στην Ελλάδα το νέο μοντέλο Playstation 3 με 40GB μνήμη και νέα τιμή

Στις 12 Οκτωβρίου αναμένεται στην Ελλάδα το νέο μοντέλο Playstation 3 με 40GB μνήμη και νέα τιμή. Με μία συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα τίτλων, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να προσεγγίσει τους 65 για όλα τα είδη gaming μέχρι τα Χριστούγεννα, το νέο PS3 είναι εξοπλισμένο με ένα σκληρό δίσκο 40GB HDD



Παράλληλα, περικλείει τα χαρακτηριστικά της High Definition ψυχαγωγίας. Χαρακτηριστικά, όπως είναι η επόμενης γενιάς δυνατότητα gaming, οι ταινίες σε High Definition Blu-ray Disc, το ασύρματο χειριστήριο SIXAXIS, η δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi και HDMI, τα οποία παρέχονται χάρη στον επεξεργαστή Cell Broadband Engine, την ψηφιακή καρδιά του PS3.



Όπως συμβαίνει και με το μοντέλο
PS3 60GB , το νέο PS3 διαθέτει λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις, γεγονός που καθιστά εφικτή τη δυνατότητα εμπλουτισμού με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες με την πάροδο του χρόνου. Μία πρόσφατη αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος παρέχει στο PS3 τη δυνατότητα μετατροπής DVD σε ανάλυση 1080P High Definition, προκειμένου να αποδοθεί η τέλεια ποιότητα εικόνας μέσω του συστήματος.



Σε αντίθεση με την έκδοση των 60GB, το νέο μοντέλο διαθέτει δύο θύρες USB 2.0, αντί για τέσσερις, και δεν περιλαμβάνει θύρα πολλαπλών καρτών μνήμης. Πρέπει να τονισθεί το νέο πιο φθηνό μοντέλο δεν είναι συμβατό με τους τίτλους του Playstation 2. Σύμφωνα με τη Sony, το γεγονός ότι εμπλουτίζεται εκτενώς η γκάμα διαθέσιμων τίτλων δεν καθιστά και αυτή τη συμβατότητα αναγκαία.



Αν και η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η νέα έκδοση του PS3 αναμένεται να κοστίζει 400 ευρώ.




Τεχνικά χαρακτηριστικά




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα