LG Scarlet

LG Scarlet

Τώρα πια, οι λάτρεις της ποιότητας και της αισθητικής έχουν τη δική τους τηλεόραση.

Τώρα πια, οι λάτρεις της ποιότητας και της αισθητικής έχουν τη δική τους τηλεόραση.Η LG παρουσίασε την Scarlet, την πιο λεπτή LCD τηλεόραση στον κόσμο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα νέα studio του Alpha.



Σχεδιάστηκε με απόλυτο σκοπό να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία θέασης. Δε μένει όμως σ’ αυτό, καθώς φιλοδοξεί να αποτελέσει σήμα κατατεθέν για κάθε fashionista που αγαπά τον προσωπικό του χώρο όσο και τον εαυτό του.




Για τους λάτρεις της τέχνης



Το προχωρημένο design και η καινοτομική της τεχνολογία αλλάζουν όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τις τηλεοράσεις. Η φωτεινή ένδειξη στο κάτω μέρος της οθόνης, πλαισιωμένη από φώτα LED με αισθητήρες αφής και ειδικά ηχητικά εφέ που συνοδεύουν την έναρξη της λειτουργίας της, τονίζουν το ανυπέρβλητο status της.

Η εκθαμβωτική παρουσία της LG Scarlet ολοκληρώνεται με την εντυπωσιακή κόκκινη πλάτη της. Ξεπερνώντας τα συμβατικά σχεδιαστικά πρότυπα, η LG προσφέρει ένα κόσμημα για το σπίτι, κάνοντας για πρώτη φορά το πίσω μέρος μιας τηλεόρασης να «μιλάει από μόνο του».




Ο «εσωτερικός της κόσμος»



Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση της LG Scarlet που αποσπά τα βλέμματα. Ο «εσωτερικός της κόσμος» προκαλεί ανάλογες συγκινήσεις. Η προηγμένη HD TruMotion 100Hz τεχνολογία της αφήνει τις ενοχλητικές παραμορφώσεις στο παρελθόν ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές δράσης, ενώ η λειτουργία Intelligent Sensor προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα της εικόνας και τo δυναμικό λόγο αντίθεσης 50.000:1, μεταφέροντας τους θεατές από την πραγματικότητα στον κόσμο της φαντασίας.



Το σύστημα μη ορατών ηχείων που διαθέτει, ειδικά ρυθμισμένο από το φημισμένο ειδικό του ήχου κ. Mark Levinson, εξασφαλίζει την απόλυτα φυσική ποιότητα ήχου απαλλάσσοντας την υπέρκομψη, λεία επιφάνειά της από τα παραδοσιακά, βαρετά ηχεία και πλέγματα.



H LG Scarlet, ισορροπώντας με γοητευτική άνεση μεταξύ λογικής και ευαισθησίας, έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά.




Ειδικά χαρακτηριστικά




Οθόνη LCD: 47/42/37/32 ίντσες, 16:9


Tuner: Digital (DVB-T)


Δυναμικός Λόγος Aντίθεσης: 50.000:1


Ανάλυση: 1920 x 1080, 1366 x 768 (32’’), TruMotion Advanced 100Hz


Οπτική γωνία: 178/178


Φωτεινότητα (cd/m²): 500


Συνδεσιμότητα: AV Mode/ 4 HDMI / USB2.0


Πάχος: 2.4 ίντσες


Clear Voice
Μη ορατά ηχεία
24 Real Cinema
Intelligent Sensor
CES 2008 Innovation Award

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα