Καψής: “Δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού”

Καψής: “Δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού”
ΑΘΗΝΑ-Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ψάλουν ,στο Μέγαρο Μαξίμου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (φωτογραφία).(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

"Παγώνει" το θέμα του ανασχηματισμού. Διαβάστε τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά ανασχηματισμός, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, καθώς ο Λουκάς Παπαδήμος θα συνεχίσει με το ίδιο σχήμα, διατηρώντας στη θέση του και τον Μάκη Βορίδη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής μιλώντας στο “Ράδιο 9”, δήλωσε ότι “δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού αυτή τη στιγμή, αλλά, όπως γνωρίζετε, ο ανασχηματισμός είναι θέμα του πρωθυπουργού”, επιβεβαιώνοντας ότι έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις που υπεβλήθησαν από στελέχη της κυβέρνησης.

Να σημειωθεί ότι παραιτήθηκαν οι αναπληρωτές υπουργοί Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιώργος Γεωργίου και οι υφυπουργοί Γιάννης Κουτσούκος, Αστέριος Ροντούλης και Άδωνης Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε ο Παντελής Καψής, η παραίτηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη, δεν έγινε δεκτή και, άρα, παραμένει στη θέση του.

Αναφορικά με το χρόνο των εκλογών, ο κ. Καψής σημείωσε ότι “δεν έχει αλλάξει τίποτα”, προσθέτοντας ότι “υπάρχει μία συμφωνία των κομμάτων και ο χρόνος της κυβέρνησης προσδιορίζεται από το έργο της”.

“Όσο πλησιάζει η δεσμευτική στιγμή που η Ευρώπη θα μας δώσει 130 δισεκατομμύρια, είναι φανερό ότι θα υπάρχουν πιέσεις για μεγαλύτερες δεσμεύσεις από τη χώρα μας”, πρόσθεσε κ. Καψής.

  

   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα