Τα νούμερα του ραδιοφώνου

default image

Σύμφωνα με την έρευνα των ΑΕΜΑΡ – Bari για την ακροαματικότητα ραδιοφώνου προηγείται ο ΣΚΑΙ, δεύτερος ο Ρυθμός, τρίτος ο Κiss FM

Ραδιόφωνο

Σύμφωνα με την έρευνα των ΑΕΜΑΡ – Bari για την ακροαματικότητα ραδιοφώνου στην Αττική το διάστημα 2 Φεβρουαρίου με 1η Μαρτίου, ο Σκάι βρέθηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφή με μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών 11,1%. Στη δεύτερη θέση ο Ρυθμός με 8,6%, στην τρίτη ο Kiss με 8,2%. Ακολούθησαν Λάμψη με 7,9%, ΕΡΑ Σπορ με 7,5%, Derti με 7%. Κατά τα άλλα, αξιοσημείωτη η πτώση του Nova Σπορ FM (6,6%), στο 2,4% ο Sentra, στο 5,7% ο Real, στο 2,3% ο City, μόλις 0,8% ο Arrena.

Κλικ
Με αλλαγές το σάιτ του Κλικ . Πιο μοντέρνο, πιο ενδιαφέρον, θυμίζει και λίγο από Guardian . Διαβάστε εδώ το 10ο ηλεκτρονικό τεύχος.

Ναυτεμπορική
Στα 86 της χρόνια μπήκε η Ναυτεμπορική , που όμως κάθε άλλο παρά γερνάει. Πολλές ευχές.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Sport Πατρίς .

Rockwave
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα του φετινού φεστιβάλ (27, 28 και 29 Ιουνίου στο Terra Vibe):
The Killers
Motley Crue
Placebo
Moby
Duffy
Wasp
Gogol Bordello
Monster Magnet
Voivod
Arch Enemy
Lauren Harris

Σινεμά
Το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής του Watchmen , μόνο στις ΗΠΑ, ήρθαν στα ταμεία 55 εκατ. δολάρια. Πολύ καλή αρχή, έπεται ανάλογη συνέχεια.

Φρέσκα Τρέιλερ
Harry Potter and the Half-blood Prince
Star Trek
Up (ποιον μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει…)

Αντί
Απεβίωσε χθες σε ηλικία 75 ετών ο εκδότης του ιστορικού περιοδικού, Αντί , Χρήστος Παπουτσάκης. Διαβάστε εδώ περισσότερα. Θερμά συλλυπητήρια.

ΑΝΤ1
Από σήμερα Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 23.00, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει επεισόδια της σειράς Point Pleasant. Πρόκειται για σειρά του 2005, που μετά από 13 επεισόδια κόπηκε λόγω χαμηλής θεαματικότητας. Τώρα γιατί φέρνει κάτι τέτοιο ο ΑΝΤ1, είναι απορίας άξιο.

ALPHA
Σήμερα στις 21.00 ο Alpha θα προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση τα World Music Awards 2008 .

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Nielsen, το 80% των νοικοκυριών στις ΗΠΑ έχει ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ το 92% από αυτό το ποσοστό έχει πρόσβαση και στο διαδίκτυο.

Βίντεο
Για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Απίθανο .

Twitter
Και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Twitter . Αυτό έλειπε. Μπορεί να μην κατάφερε πέρυσι με τα 500 εκατ. δολάρια που πρόσφερε να εξαγοράσει το Twitter, μπορεί όμως να ανοίξει λογαριασμό και να γίνει ένας από εμάς.

Dream Job
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο του ΜΕΝ 24.

Φωτό της ημέρας
Πορτραίτο του Μπάρακ Ομπάμα φτιαγμένο από δημητριακά. Πότε θα σταματήσει αυτή η τρέλα και πότε να περιμένουμε κάτι ουσιαστικό;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα