Αντίστροφη μέτρηση για αποχώρηση Γεωργιάδη

Αντίστροφη μέτρηση για αποχώρηση Γεωργιάδη
ΒΟΥΛΗ--ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ PSI- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ(ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)-ΦΩΤΟ -ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Διαβάστε τι δήλωσε ο υπό παραίτηση υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για τη Ναυτιλία, Άδωνις Γεωργιάδης, μία ημέρα μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΛΑΟΣ

Κανονικά προσήλθε στο γραφείο του σήμερα Δευτέρα, στο υπουργείο ο Άδ. Γεωργιάδης, παρά την γραπτή δήλωση παραίτησης από τα καθήκοντά του, στον πρωθυπουργό.

Σε συνέντευξη που έδωσε, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων, για το γεγονός ότι διαφοροποιήθηκε από τη “γραμμή” του ΛΑΟΣ στη  χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή:

“Έπρεπε να ψηφίσω,  δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι ξανά βουλευτής”.  Χαρακτήρισε επίσης την ψήφιση της δανειακής σύμβασης ότι “μοναδική ευκαιρία για έξοδο από την κρίση”.

“Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε, τόσο με δημόσιες τοποθετήσεις του, όσο και στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ότι προτίθεται να παραδώσει την έδρα του”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ και συνεχίζει:

“Αναμένεται ο λόγος του να γίνει πράξη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα