Εφημερίδες με ρόδες

default image

Τζιπ εσείς; Κάμπριο εμείς! Και όχι μόνο ένα, δύο! Δύο τζιπ δίνει αυτή την Κυριακή η Real News, δύο κάμπριο το Πρώτο Θέμα

Το Ποντίκι

Η εβδομαδιαία πολιτική/σατιρική εφημερίδα,
Το Ποντίκι , κλείνει 30 χρόνια παρουσίας. Χρόνια πολλά.

Εφημερίδες/Αυτοκίνητα
Τζιπ εσείς; Κάμπριο εμείς! Και όχι μόνο ένα, δύο! Δύο τζιπ δίνει αυτή την Κυριακή η Real News , δύο κάμπριο το Πρώτο Θέμα .
Που πάει αυτός ο τόπος;

Βίντεο

Τον Ιανουάριο το YouTube είχε παγκοσμίως 362 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες, το 35,5% δηλαδή του 1,02 δισ. χρηστών που είδαν βίντεο αυτό το μήνα. Ακολούθησε το Metacafe με 46 εκατ. και το Dailymotion με 44 εκατ. Στην τέταρτη θέση το Break με 39,9 εκατ. και στην πέμπτη το MSN Video με 35.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για το πολύ ενδιαφέρον αποκλειστικό με την απόσυρση.

Free-Press
Athens Voice
LifO . Άουτς
FAQ . Ευχές για τον ένα χρόνο

ALPHA
Η αναταραχή συνεχίζεται, ο Δ. Κοντομηνάς διαφωνεί ανοιχτά με τους χειρισμούς των Γερμανών στον Alpha, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να πουλήσει το 33% του σταθμού που του έχει απομείνει. Η διοίκηση από την άλλη δηλώνει απογοητευμένη από τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει ορισμένοι πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς να τοποθετηθούν σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις αποφάσεις της εταιρείας, επιχειρώντας να δημιουργήσουν μια εσφαλμένη εικόνα για τις προθέσεις και τη στρατηγική της εταιρείας (βλ. πρόγραμμα εθελουσίας αποχώρησης).

Σινεμά
Δείτε εδώ το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάικλ Μαν, Public Enemies, με τους Τζόνι Ντεπ, Κρίστιαν Μπέιλ, Μαριόν Κοτιγιάρντ.

Facebook
Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αλλάζει και πάλι. Δείτε εδώ και εδώ τις αλλαγές.

Τηλεθέαση
Ημέρα ALPHA η χθεσινή χάρη στο Κύπελλο Hellas Online, με το συνολικό νούμερο του σταθμού να εκτοξεύεται στο 22,9%.

Ξέσπασμα
Διαβάστε και ψηφίστε. Δαγκωτό Μαλεζάνι.

Ελευθεροτυπία – New York Times
Το βίντεο .

Flash
Μετά την Espresso, την Athens News, το FREE, ποσοστό σε City Press, Πήγασο και MEGA, ο επιχειρηματίας Λαυρεντιάδης έχει πλέον στα χέρια του και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Μικρό το γκρουπ που δημιουργείται, δεν το λες.

Φωτό της ημέρας
Διαβάζονται ευχάριστα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα