Oscars 2013: Τα σίγουρα στοιχήματα και οι ανατροπές που όλοι περιμένουν

Oscars 2013: Τα σίγουρα στοιχήματα και οι ανατροπές που όλοι περιμένουν

Λίγες ώρες πριν την 85η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ, κοιτάζουμε ξανά όλες τις υποψηφιότητες. Οσες είναι από τώρα κλειδωμένες με σίγουρους νικητές και όσες παραμένουν ανοιχτές σε πολλαπλές εκπλήξεις...

Παραδοσιακά, φτάνοντας στη μεγάλη ημέρα της Απονομής των Οσκαρ τα περισσότερα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Τα φαβορί ανά κατηγορία έρχονται για να δικαιωθούν μετά από έναν πολύ μακρύ δρόμο βραβεύσεων που ξεκινούν από τις Χρυσές Σφαίρες και διανύουν τα βραβεία των Κριτικών Ενώσεων της Αμερικής, τα βραβεία των Αμερικανικών Σωματείων, τα Bafta και άλλα μικρότερα βραβεία. Και τα outsiders, με τη σειρά τους, κλείνουν και αυτά μια θέση στην μεγάλη βραδιά επιβεβαιώνοντας σε μεγάλο ποσοστό την από τη φύση τους λογική του «αν δεν υπάρχει φαβορί, ας ποντάρουμε στο outsider».

Ετσι και φέτος, υπάρχουν σίγουρα στοιχήματα στα οποία θα μπορούσατε να ποντάρετε αλλά και αρκετές ανοιχτές κατηγορίες που ενδεχομένως να κρύψουν αναπάντεχες – αλλά πάντοτε ευπρόσδεκτες – εκπλήξεις.

Ας δούμε όμως όλες τις υποψηφιότητες των φετινών Οσκαρ αναλυτικά…

Εκμεταλλευτείτε τις ώρες μέχρι την έναρξη της 85ης Απονομής των βραβείων Οσκαρ για να θυμηθειτε εδώ όλες τις φετινές υποψηφιότητες και τις προβλέψεις του Flix σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και θυμηθείτε την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση των Οσκαρ από τη Νova στις 3.30 ώρα Κυριακής 24 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα ξημερώματα.

Περισσότερα στο FLIX.GR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα